klavye ve fare sorunu

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bir öğretmen arkadaşın bilgisayarında ps/2 klavye ve fare girişi çalışmıyor.(değişik klavye ve fare denendi).elektirksel sorun olabilir diye usb klavye ve fare denedim.usb fare çalışıyor ama usb klavye görmüyor.hiç bir yere de giremiyorum.(bios veya formatlama).acab sorun nedir.

1)ps/2 girişleri neden çalışmaz?
2)usb klavye neden çalışmaz?

bazen havlu atmak gerekiyor hocam...

bana da mesela gecen gun sorun geldi.

pc açılırken cpu ısınıyor hatası veriyormus.
3 gün kesintisiz açık kalmıs bilgisayarda tık yok... ne kasma ne resetleme vs vs...
teknik servis anlamamıs sordu valla dedim merkezini aramak lazım...

PS2 ler ayni veriyolu üzerinde ve anakarta bir parça ile lehimlidir. Ama sanirim onların önlerindeki kondonsatörlerden birinde sorun olmustur. Eğer imkanınız varsa değiştirin. Bios a girmek yerine isterseniz bir kere bios u resetleyin. Ondan sonra bir de usb klabye ile açmayı deneyin. Sonuca göre yine birşeyler denenebilir.

bilisim55' Alıntı:
arkadaşlar bir öğretmen arkadaşın bilgisayarında ps/2 klavye ve fare girişi çalışmıyor.(değişik klavye ve fare denendi).elektirksel sorun olabilir diye usb klavye ve fare denedim.usb fare çalışıyor ama usb klavye görmüyor.hiç bir yere de giremiyorum.(bios veya formatlama).acab sorun nedir.

1)ps/2 girişleri neden çalışmaz?
2)usb klavye neden çalışmaz?

Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynısorun bende var, ne denedimse klavye çalışmıyor, şu an ekran klavyesini kullanıyorum :)

Anakartla ilgili bir durum söz konusudur. Garantiye göndermiştik zamanında aynı problemi yaşadığımızda..

Geri