klavyenin ışıkları yanıp sönüyor.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ne olduğunu anlamadan klavyenin ışıkları yanıp sönüyor.Farede hareketsiz ve mousun ışıkları yanmıyor.İkiside ps2.Fareyi usb olanı takıyorum çalışıyor.Fakat kalvyeyi usb olanı taktığımda çaılışmıyor. acronisle imaj almıştım.Geri yükleme yaptım ama yine aynı sorun devam etti.Neden olabilir.

hocam ben benzer bir sorun yaşadım anakart ta sıkıntı vardı tamire gönderdim halloldu inş senin durum farklıdır

Hocam sisteminizi açabiliyorsanız, winamp ta böyle bir bileşen vardı müziklerin sesine göre klavyenin ışıklarını yakıyordu. Ona yakın bir virüs olabilir. tarama sonucunda bir şey alamazsanız zaten, Sorun donanıma kayar hocam yukarıda net cevabı iletmiş kolay gelsin. (İmage açtım demişsiniz. Diğer bölümlerde bu kötü yazılımların kalıntısı varsa sisteminiz açıldıktan sonra yine devreye gireceklerdir.)

Arkadaşlar hiç bir şekilde problemi halledemedim.Farklı klavye,farklı fareler denedim ama olmadı.Kalvye ve fare anakarta tümleşik.Bunların takıldığı harici bir aparatvar mı?Arkadaşımız virüsden bahsetmiş.Şimdik format atıp D'yide silsem hardiski birleştirip tekrar bölümlere ayırsam virüsse bir çare olur mu?Onuda yapamayız fare ve kalavye çalışmıyor.Ne yapacağım bilmiyorum?Anakartta prblem varsa nasıl bir problem olabilir?Bunu biz çözebilirmiyiz?Bilgisayarın garantisi çoktan doldu.Bu kadar basit bir problem içinde yeni anakart alınır mı?

Geri