klima hakkında öneri

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar eve bebek için klima takmak istiyorum 12000 düşünüyorum hem bütçe hemde ev küçük 60 m2 daıkın n serisini gördüm samsung var ne önerirsiniz

Mitsubishi elektrik msz-sf25ve. 9 luk ama harika. 3500 tl fiyati.
Alarko carrier da guzeldir.
Toshiba tavsiye etmem havayi ufledigi kisim dar oldugundan cok ses yapiyor.
Mitsubishi heavy de tavsiye ederim.

ulubey38' Alıntı:
hocam fiyat olarak daha uygun fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz ? 12000 ve 18000 btu alacağız

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ulubey38' Alıntı:
hocam fiyat olarak daha uygun fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz ? 12000 ve 18000 btu alacağız
60 m^2 için en az 18000 lik lazım samsungu unutun bence daikin alacağınıza yine daikin üretimi olan airfel ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim

ceremy' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ulubey38' Alıntı:
60 m^2 için en az 18000 lik lazım samsungu unutun bence daikin alacağınıza yine daikin üretimi olan airfel ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim
hocam salon 35 metrekare, yatak odası da 15-20 metrekare.

35 m^2 çok güneş görmüyorsa 12000 düşünebilirsiniz ama soğutma için, ısıtmada yetmez .Ya aslında o kadar çok değişken var ki dışarı sıcaklığı , odada sıcaklık yayan aletler ,izalasyon durumu, odanın cephesi (güneş alma bakımından ). Mantıklı olan 18 lik almak ama bütçenizin az olduğunu söylemişsiniz kiriterleri düşünerek 12 lik de sizi kurtarabilir . yatak odası güneş görmeyen bir yerdeyse 9l uk alın bence .Airfele bakın fiyat/performans ürünü sessiz çalışır sizi üzmez

dizzy' Alıntı:
sadece soğutma için kullanılacaksa ve ekonomi aranıyorsa
http://www.arcelik.com.tr/ev-tipi-klima ... klima.html
ben aldım 1 ay önce bunu arçelik bayii arkadaşım1900 TL
Evin ortasına koydurdum mutfak haric tüm kapılar açık ve soğtuyor.

Bu model üretimden kalkacağı için uygun ve enerji sınıfı A
Sizin ev kaç m2 ve ara mesafe uzunmu klima ile motor arasi

dün samsunga baktım kibar tasarımı çok güzel bayağı özellikli 12000btu 2250 tl filan.hem ısıtma hem soğutma için

Geçen ay baymak elegant plus 12000 lik aldık. 1700 tl. Kullanıyoruz salon 25 mkare, yatak odası 15 mkare salonu iyi sogutuyor,yatak odasında fayda ediyor, güzel bir ürün tavsiye ederim

Geri