merhaba arkadaşlar eve bebek için klima takmak istiyorum 12000 düşünüyorum hem bütçe hemde ev küçük 60 m2 daıkın n serisini gördüm samsung var ne önerirsiniz
hocam fiyat olarak daha uygun fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz ? 12000 ve 18000 btu alacağızulubey38' Alıntı:Mitsubishi elektrik msz-sf25ve. 9 luk ama harika. 3500 tl fiyati.
Alarko carrier da guzeldir.
Toshiba tavsiye etmem havayi ufledigi kisim dar oldugundan cok ses yapiyor.
Mitsubishi heavy de tavsiye ederim.
60 m^2 için en az 18000 lik lazım samsungu unutun bence daikin alacağınıza yine daikin üretimi olan airfel ürünlerine bakmanızı tavsiye ederimRüzgara Karşı'' Alıntı:hocam fiyat olarak daha uygun fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz ? 12000 ve 18000 btu alacağızulubey38' Alıntı:Mitsubishi elektrik msz-sf25ve. 9 luk ama harika. 3500 tl fiyati.
hocam salon 35 metrekare, yatak odası da 15-20 metrekare.ceremy' Alıntı:60 m^2 için en az 18000 lik lazım samsungu unutun bence daikin alacağınıza yine daikin üretimi olan airfel ürünlerine bakmanızı tavsiye ederimRüzgara Karşı'' Alıntı:hocam fiyat olarak daha uygun fiyat/performans ürünü ne önerirsiniz ? 12000 ve 18000 btu alacağızulubey38' Alıntı:Mitsubishi elektrik msz-sf25ve. 9 luk ama harika. 3500 tl fiyati.
Sizin ev kaç m2 ve ara mesafe uzunmu klima ile motor arasidizzy' Alıntı:sadece soğutma için kullanılacaksa ve ekonomi aranıyorsa
http://www.arcelik.com.tr/ev-tipi-klima ... klima.html
ben aldım 1 ay önce bunu arçelik bayii arkadaşım1900 TL
Evin ortasına koydurdum mutfak haric tüm kapılar açık ve soğtuyor.
Bu model üretimden kalkacağı için uygun ve enerji sınıfı A