klima tavsiyesi

Kodla Büyü

alperdemir

Site Gezgini
arkadaşlar hem serinlemede hem de ısınmada kullanacağım bir klima arıyorum 1500-2000 tl arası. hangi marka alsam karar veremedim tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?

ben geçen sene baya bi araştırma sonucunda www.idealesya.com dan inverter alorko-carrier 12000 btu aldım 30 m2lik salonda kullanıyorum çok memnunum fiyat/performan/fatura konusunda tavsiye ederim. bu siteden almam da burdaki bayiden çok çok daha ucuza geldi bana
daha iyileride var ama daha pahallı tabiki toshiba-mısubishi electric-daikın gibi...

Mıtsubıshı Daıkın Toshıba piyasanın lideri...
Toshıba tv reklamlarında 70 w elektrik harcayan klimadan bahsediyor.
Baymak 7 yıl garanti veriyor.

Daikin al çok memnunum,
tabi Mistu alamıyorsan, onu al hem hesaplı hem aynı kalite

Kardeş bugün arabanın servisine gittim Mitsubishi İnverter klima takmışlar.Dükkan sahibine sordum,gerçekten de çok çok az elektrik harcadığını söyledi.Kaç Btu bilmiyorum ama 2600Tl'ye almış.

mitsubishi öneriyorum arkadaşım.. ben geçen sene aldım ve kışın klimayla kışı geçirdim.. inverter olanı hem ekonomik, hemde çok iyi ısıtmada ve soğutmada... Klima alırken ısıtma çok önemli.. soğutmayı en kötü klimalar bile yapıyor( tabi soğuturkende elektiriği sömürüyor), Mitsubishi inverter klimalar eksi derecelerde dahi ısıtma özelliğine sahip... ayrıca belli bir satten sonra kendini rolantiye alıyor.. ve aç kapa yapmadığı içinde daha az yakıyor.. hatta bir ampul kadar yakıyor dediler.. Ben yaz kış okulda olduğum zamanlar dışında sürekli kullanıyorum... Çok memnunum..

ben çok anlamam ama geçen gün berberde traş olurken klima tamircisi gelmişti. berber klimayı değiştirecekti adam mitsubishi inverter klimaları öve öve bitiremedi. ısınma içinde kullanılacaksa başkasını alma diyodu, enerji tüketimide çok iyiymiş fiyat farkını bir yıl dolmadan elektrikten çıkarırsın diyodu..

feto23' Alıntı:
ben çok anlamam ama geçen gün berberde traş olurken klima tamircisi gelmişti. berber klimayı değiştirecekti adam mitsubishi inverter klimaları öve öve bitiremedi. ısınma içinde kullanılacaksa başkasını alma diyodu, enerji tüketimide çok iyiymiş fiyat farkını bir yıl dolmadan elektrikten çıkarırsın diyodu..

Aynen hocam övecek kadar var bence de.. Biraz pahalı ama almaya değer... Klimalarda ısıtma çok önemli.. soğutmayı hepsi yapıyor... Isıtmada en iyi klima.. Kışı klimayla terleyerek geçirdim diyebilirim. 18 btu benim kima... Kışın bazen oturma odasıyla birlikte mutfağıda ısıttım.. ılık bir hava oldu içerde... İki odayı birden ısıttığımda oldu bazen... Ben memnunum hocam... 3000 lira verdim ama hiçpişman değilim..

1 yıldır samsung 12000 btu klima kullanıyorum. Antalyada yaşıyorum. klimadan önce yaz ve kış elektrik faturam 50tl geliyordu. klimadan sonra yaz ve kış elektrik faturam 100 tl geldi. ısıtmasından da soğutmasından da memnunum.

ben de mistsubishi de karar kıldım ama pahalı geldi bana o yüzden onun kalitesine yakın başka alternatiflere bakmaya başladım iki klima alcam çünkü bilemiyorm nasıl yapsam

arkadaşlar yardım.karar veremiyorum...
mitsibushi -daikın -sharp -toshiba -general falan bunlara gücüm yetmıyor.

bosch b1zma-124903
lg deluxe
samsung aqv24psln
sigma 21ınvdb bunları bulabıldım sizin kullandığınız tavsiye edeceğiniz klimalar varsa yardım edin zahmet olmayacaksa

BBNET
Geri