Kms pico virüslü mü?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Win 8 ve üstü işletim sistemini lisanslayan kms pico programında antivirüsler uyarı veriyor, acaba gerçekten virüslü mü, yoksa sistem dosyalarında değişiklik yaptığı için virüslü gibi mi görünüyor?

Muhtemelen false positive sonuçtur ancak güven olmaz. Bu devirde kimse kimseye bedava iş yapmaz. Etraf zombi pc doluyor böyle böyle.

Ücretsiz virüs programı kullanın daha iyi, hırsızdan bekçi olur mu?

antivirüs var zaten, antivirüs varken lisanslama yapmıyor, windows 10 kurayım dedim lisanslama işinden midem bulandı win7 ye geri döndüm. :)

Hack aracı aslında defender i devre dışı bırakıyor.fakat ben mesela enson güncellemeleri yükleyebiliyorum.bence pc yi zombi yapmaz.zombi demek güncelleme eski ya da hala xp kullanmak mesela.suan istesem herhangi bir xpye rahat girebilirim.artik zaafiyetleri kapatılmıyor.Win10 da avast var norton eraser çalıştirdim sonra malwarebytes hiç biri görmedi virus olarak.craclkleme araçları genelde arka kapı bırakmak içindir.fakat antivurus ve firewall etkin iken kolay değil.ben win10 kullanıyorum.malumunuz win 8 bile artık çok rahat haclkleniyor maalesef...

Amme hizmetidir. Bir şeyin size bedavaya hizmet vermesi onu kötü yapmak zorunda değil.

Lisanslama yapan RemoveWAT da Malware ile tarattığımda virüs olarak görüyor. Bu konu hakkında görüşü olan var mı?

lisanslama programlarını virüs programlarının virüs olarak tanımlaması kadar doğal bir şey olamaz.
zaten uyarı vermezse bi gariplik vardır. Hemen virüs programınızı değiştirin uyarı vermiyorsa :)

KMS Pico ile yıllardır süren seviyeli bir birlikteliğimiz var.sıkıntı olacağını sanmam :)

Geri