Koşu Bandı Tavsiyesi

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba Sağlık problemleri nedeniyle yuruyus bandı almam gerekmekte.Az yer kaplayan islevsel calisan dayanikli yuruyus kosu bandi ariyorum.Tavsiyeleriniz nedir acaba.

Hocam yağmur, kar, sis dinlemeyin açık havada yürüyüş yapın.Kalp, şeker, kilo bende de var.Doktor kosamiyorsan hergun düzenli yürü dedi.Okula yürüyorum.Hafta sonu toplamda 10 km yürüyorum.

Merhaba Sağlık problemleri nedeniyle yuruyus bandı almam gerekmekte.Az yer kaplayan islevsel calisan dayanikli yuruyus kosu bandi ariyorum.Tavsiyeleriniz nedir acaba.
Hocam Altıs ın var bizde memnunum. Zaten 4de yürüyüp duruyorjm 2. El çok var alan çoğu kişi yapmıyor. Tutma yerleri olsun, göstergesi olsun, 1 saat çalışabilsşn bazısı ısınıyormuş yarım saatte yetiyor

relax diye bir marka kullanıyorum tutma yeri çıkartılıp takılıyor maksimum 40 dk çalışıyor ısınınca kendini otomatik kapatıyor ben 5bin tl ye almıştım şuan 7 bin civarı evde terlemek için yeterli

altis markanın en büyüğü vardı hocam almıştık salona koyduk ama çok ama çok kaba durdu onu satmıştım meğer profesyonelinden almışım.Şimdi ise kibar kullanışlı dayanıklı bir cihaz arıyorum

Geri