koşu bandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan salih225
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

salih225

Seçkin Üye
Seçkin Üye
koşu bantları hakkında bilgisi olan var mı? fit&smart ve dynamic modelleri arasında kararsız kaldım benzer özellikteler çok da fiyat farkları yok fikri olan veya daha önce kullanan var mı acaba

arkadaş alma ilkbaşta iyi yapıyorsun belli süre sonra yapmıyorsun birde alt kattaki rahatsız oluyor çok sesi çıkıyor. git gide sesi artıyor yagladım ginede gış gış ediyor
dikiş mi yapıyosunuz diye bile geldi kadın :)
kaldırdık duruyor. müstakil ev olacak bence

alperen38' Alıntı:
arkadaş alma ilkbaşta iyi yapıyorsun belli süre sonra yapmıyorsun birde alt kattaki rahatsız oluyor çok sesi çıkıyor. git gide sesi artıyor yagladım ginede gış gış ediyor
dikiş mi yapıyosunuz diye bile geldi kadın :)
kaldırdık duruyor. müstakil ev olacak bence
Aynen birader.
Bir de insan koşu bandında patlıyor sıkıntıdan. Hoş ben laptopu önüme koyuyorum küçük bir düzenekle :D

hocam
ben de salonda koşuyorum
aklıma bi şey takıldı
ilgili arkadaşlar yanıtlarsa........
elektrikler kesilirse
ve jenaratör de yoksa
bant aniden mi durur yoksa
yavaşça mı?
aniden durursa ön tarafa doğru mu
yoksa arkaya doğru mu atar acaba?
ve üzerindeki mesafe ölçer galiba km değil
hangi birimde ölçüm yapıyor acaba?

teksen' Alıntı:
hocam
ben de salonda koşuyorum
aklıma bi şey takıldı
ilgili arkadaşlar yanıtlarsa........
elektrikler kesilirse
ve jenaratör de yoksa
bant aniden mi durur yoksa
yavaşça mı?
aniden durursa ön tarafa doğru mu
yoksa arkaya doğru mu atar acaba?
ve üzerindeki mesafe ölçer galiba km değil
hangi birimde ölçüm yapıyor acaba?
Hocam bir şey olmaz merak etme. Neden dersen benimkinde güvenlik ipi var ip yerinden çıktımı tak diye duruyor ama bir şey de olmuyor. Ki elektrik kesildiğinde ondan daha ani duracağını sanmam.

cevap yazan arkadaşlara teşekkur ediyorumda.ben hangi marka alayım die sordum ona cevap verselerdi iyi olurdu ama cevap yazan arkadaşlar hangi markaları kullanıyor memnun mu yazarsa sevinirim

buko08' Alıntı:
cevap yazan arkadaşlara teşekkur ediyorumda.ben hangi marka alayım die sordum ona cevap verselerdi iyi olurdu ama cevap yazan arkadaşlar hangi markaları kullanıyor memnun mu yazarsa sevinirim
bende dunlop var memnun muyum değil miyim ben de bilmiyorum.
İşimi görüyor. Ama ses yapıyor ve bu ses beni rahatsız ediyor komşumda mutlaka rahatsız oluyordur.

Geri