KOCAELİ Atamaları Hakkinda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilk3r

Süper Üye
Süper Üye
Kocaeli de okulu dönüşen ve norm fazlasi olan arkadaşlar bilirler. Bizler Öğrenci gönderdiğimiz okulları seçmemiz için dilekçe yazdık.

Buna göre seçtiğimiz okullara kadromuz aktarılacaktı. Fakat yarın ilici atamalar açılacak fakat bizim normumuz hala eski okulumuzda görünüyor.

Durum böyle olunca. Aktarma olmazsa mecburen ilici tayin istememiz gerekiyor.
Bu konu hakkinda bilgisi olan ve sürecin nasıl işleyecegini öğrenen arkadaş var mı?

Hocam Kocaelinde aktarmalar iptal oldu, öğrenciler gitmiyor... kademeli olacak ilimizde

Hocam izmit merkezin kademeli olacağını duymuştum. Ben Gebze deyim Gebze aktarmalarin yapılacağı yönünde hareket ediliyordu. Seminer döneminin son haftasina kadar.

Bizden bu yönde dilekçe aldılar.

Bunun üzerine bir gelisme oldumu acaba.

bizde de oyleydi normlar ona göre yapıldı ama sonra bir anda iptal oldu hersey.. Ben Kocaeli için duydum, İzmit içinde olabilir...

Hocam iptal edildiğini ne zaman ogrendiniz. Geçen hafta mı seminer dönemi zamanların dami

yoruma benziyor mu hocam? 2. kez norm alınırken öğrenciler baska okula gitmiyor kademeli geçiş olacak seklinde yapın demişlerdi normu...

Ben de bulunduğum liseden başka bir liseye norm fazlasından atamam yapıldı. Sene sonuna kadar ertelediler bildiğiniz üzere. Şimdi okula 1 norm vermişler. Ancak kontenjan.meb de ayrılmış gözüküyorum. Herhangi bir yazı da gelmedi ayrılmamıza dair. Ne yapmalıyız acaba? Müdür de ile kalsın diye ricada bulunmuş. Ne olduğumuz belli değil. Acaba yeni okulumuza başlamamız mı gerekiyor?

hocam olacaksa simdi olmalı yoksa norm açığı olduğu için il içinden birisi gelebilir..

alakasiz gibi olacak ama il icinde gebze ve cayirova daki okullarin listesini printscreen yaparak koysa bir arkadas bizde bos okullar hakkinda bilgi sahibi olsak nasil olur acaba il disi düsünüyorum oralara da tskler.

İl içi başvrularında tüm normlar görünüyor hocam , boş normların listesi değil.

DotCom' Alıntı:

Hocam eminmisiniz? Burada gördüğümüz okulllar da bazılarında bilişim normu doludur o zaman.

Peki okul yazmadan oraları arayıp sormamız mı gerekiyor. Normunuz boş mu diye?

gzegen' Alıntı:
alakasiz gibi olacak ama il icinde gebze ve cayirova daki okullarin listesini printscreen yaparak koysa bir arkadas bizde bos okullar hakkinda bilgi sahibi olsak nasil olur acaba il disi düsünüyorum oralara da tskler.

Ekli dosyalar

• tercih1.JPG
    tercih1.JPG
    72.3 KB · Görüntüleme: 571
  • tercih2.JPG
    tercih2.JPG
    66.3 KB · Görüntüleme: 571
  • tercih3.JPG
    tercih3.JPG
    65.9 KB · Görüntüleme: 571
ilk3r' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

Hocam eminmisiniz? Burada gördüğümüz okulllar da bazılarında bilişim normu doludur o zaman.

Eminim hocam.

Sormak lazım tabi.

anadolu lisesi yazabiliyor muyuz? sınavsız... kılavuz mudur duyuru mudur anlamadım ondan birsey

Re: Ynt: KOCAELİ Atamaları Hakkinda

DotCom' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

Eminim hocam.

Sormak lazım tabi.

Hocam cevap için teşekkürler.

Peki kocaeli ili il norm durumu listesini yayınlıyor muydu.

İlimizde il içi atama için norm ihtiyacı listesi yayınlanmadı.

Anadolu lisesi'ne atanmanın önünü açtılar. Ancak anadolu kadrosu vermiyorlar anladığım kadarıyla.

Kocaelinde öğretmen aktarmaları tamamlanmış. Benim dilekçe ile istediğim okula vermişler.

il içinde yine dolu okulları da göstermişler karamürselde Atatürk ortaokuluyla Anadolu lisesi dolu

izmit yapmamıs demekki.. Yazıklar olsun sadece arkası sağlamlar iş götürüyor, Dereli ve zafer okulu.... İbni sina kapatıldı zaten...

valla okulların bt sınıfı yok ders var ne bileyim yaa nasıl bir mantıktır bu mebin yaptığı

2013 il içi yer değiştirme duyurusunda dönüştürelen genel liselerin öğretmenlerinin, Anadolu liselerini tercih edip edemeyecekleriyle ilgili bir açıklama yok. Bu yüzden kafaya takılan sorunu halletmek için MEB'i aramak dışında bir çaremiz yok. Bugün uzun bir çabadan sonra nihayet MEB'in telefonlarını düşürdüm. Kafama takılan soruyu sorduğumda telefondaki bayan sorunun tam cevabını bilmiyordu. Bir kaç kişiye sorduktan sonra başvuru ekranında görünüyorsa tercih edebilirsiniz dedi. Ayrıca beyan durumunda ''Görev yaptığım kurum dönüştürlen eğitim kurumuudr'' şıkkını işaretlemek gerekiyormuş.
BURHAN DEMİR
OKULSORU.COM

Geri