KOCAELİ TEMMUZ-OCAK AYI İÇİN FORMATÖRLÜK BAŞVURULARI.

Kodla Büyü

ak3453

Site Gezgini
KOCAELİ İÇİN TEMMUZ-ARALIK 2011 TARİHİ İÇİN FORMATÖRLÜK BAŞVURULARI BAŞLAMISTIR..
BAŞVURU DİLEKÇESİ GEBZE İÇİN 30 HAZİRAN 2011 TARİHİNE KADARİLÇE MİLLİ EĞİTİMİNE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR DİYOR RESMİ YAZIDA..
RESMİ YAZIYI 14 HAZİRAN SALI GÜNÜ EKLERİM..
KOCAELİ DE BULUNAN ARKADAŞLARA DUYURULUR..

NOT:Formatör olmazsam 3-4 Okul gezeceğim.Mecburi Formatörden Saygılar....

Geçen sene eylül başlarındada görevlendirme yapmışardı bu senede böyle bir şey yapsalarda rahat rahat yaz tatilimizi yapsak.

Kocaeli milli eğitimde birisi ilgileniyordu bu işlerle hatırlıyormusunuz numarasını isimini bir arasakda işin aslını öğrensek.

Konu: KOCAELİ FORMATORLUK

Burak_sln' Alıntı:
Günlerdir Kocaeli MEB ten haber bekliyorum formatörlük için bir türlü onaylanmadı. Bugün Kocaeli Meb i aradım.Ulaş Beyle görüştüm. Sordum neden hala bekletiliyoruz diye. Henüz Md yrd cısı onay için Müdürün karşısına götürmedi dedi. Kim dedim... Md yrd Muhlis ÖZTÜRK... kendisini aradığımda Muhlis Bey öyle bir havadaydıki sanki bizim işimizi unutmuş gibi, telefonu ağzından uzaklaştırdı "yav bu formatörlerin başvuruları noldu götürmedik mi" dedi. Sonra bana dönüp onaylanacak evet biliyoruz formatörleri unutmadık dedi. Diyemedim daha ne kadar unutacaktınızki :) müdür beye bugün yarın onaylatılacakmış. Daha bunun valisi var :) Benim okulda nerdeyse ders yok. o yüzden idareye formatörlüğüm onaylanacak ama biraz gecikecek dedim. formatör gibi idare ettiricem kendimi. Kocaeli ilinde formatörlük için bekleyen arkadaşlarım var ise. Lütfen il MEB i sıkıştırın.
Özellikle;
Muhlis ÖZTÜRK Md yrd. 0 262 331 59 09

başvuruları alan bilgisayarcımız Ulaş Bey 0262 322 64 59 (dahili 102)...
Hergün düzenli arıyorum ben :) Bunlara birilerinin bilgisayar öğretmenlerini hatırlatması gerek

Pazartesi günü bu numarayı arayacağım. Görevlendirmelerin tarihlerini öğrenince tekrar yazarım.

Ulaş beyi aradım bu sene kendisi ilgilenmiyormuş. İlgilenen bir arkadaşına yönledirdi. "Ben yaz tatilimi yapmak istiyorum. Eylül başlarında yine bir başvuru alacak mısınız diye sordum. Şu an için eylül başında başvurular alınmayabilir" dedi. "Fakat siz şimdi başvurunuzu yaparsanız zaten onaylar eylül den itibaren verilecek, sizin yaz tatiliniz etkilenmeyecek" şeklinde bilgi verdi.

İsterseniz sizde arayarak teyit edin.

Geri