Kocaeli İl içi Bütün Okulların Listesi

Kodla Büyü

ferdison

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar maalumunuz il içi açıldı ben de kuzenim vasıtasıyla okulları gördüm hemen sizinle paylaşayım dedim toplam 191 okul açılmış hayırlı uğrulu olsun diyelim darısı il dışının başına

Ekli dosyalar

Re: İzmit İl içi Bütün Okulların Listesi

Listedeki okullarda norm bulunuyor ancak hepsinde ihtiyaç yok.

Ama ne liste böyle, okullar az önce bende baktım, çok güzel okullar var, ancak dikkat edin bir kısmının BT sınıfı YOK, hatta bir kısmının müdürü geçen sene BT öğretmenini ne yapacağım deyip bir tarafı tutuşup BT Öğretmeni arayan müdürlerin okulları :!:
bu arada daha il dışından geleli 1 yıl olmadı il içi listesi açılıyor tercih yapma hakkım varmı diye sormayacağım da neden açılıyor aslında açılmamalı değil mi? yoksa birşeyler değişti de benim mi haberim yok.

patari hocam görünür ama ileriki safhada hata verir geçen senelerden yapılmış tecrübe edilerek onaylanmıştır :D

yalnız bu listede halen öğretmeni olan okullar da yer alıyor.
il içi atamalarında bütün kurumlar mı listeleniyor acaba?

bu arada İzmit ilçedir.
başlığın Kocaeli olarak düzeltilmesi gerekir!

meslek liseleri niye hemen hemen hiç yok?

teksen' Alıntı:
yalnız bu listede halen öğretmeni olan okullar da yer alıyor.
il içi atamalarında bütün kurumlar mı listeleniyor acaba?

bu listedeki okullar normu olanlar, normu boş olanların(il milli eğitimin açıkladığı iller var) veya boşalacakların araştırılması gerekiyor...

Kocaelinde öğretmen aktarmaları tamamlanmış. Benim dilekçe ile istediğim okula vermişler.

Karamürselde Atatürk ortaokulu ile Karamürsel Anadolu Lisesi doludur. tercih yapacak arkadaşlara duyrulur.

Geri