Kocaeli- Anadolu İlk atama

Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
Bu ne yahu 40 il açıkladı ki içlerinde İstanbul, Ankara, İzmir gibi iller var, hala bizim ilde tık yok. Ümidim yok ama bir işide zamanında yapın yahu... 2 gün geçti sanki üni yerlestirme sonuçlarını açıklayacaklar altı üstü anadolu lisesi ataması, ne kadar çok tercih yapan vardır ki!!!

evet erdem hocam. mart 12 - aralık 12 hala bekliyoruz. açıp soracaz.. az kaldı bekleyin diyecekler

Aklım almıyor bazı seyleri, size ihtiyacımız var dediler izmitte 20nin üzerinde görevlendirme yaptılar anadolu liselerine, düz liselere ama norma gelince yok.. bu nasıl zihniyet günü birlik rüyalar ile yönetim olmaz ki... lazımsak norm ile ver, yerimizi yurdumuzu bilelei,m...

Bir öğretmen iki dakika derse geç girse, on tane adam hesap sorar. Bu atama işine bakan muhteremler resmi takvime uymuyorlar, hiç tepki yok, hesap soran yok. Aklın alacağı şey değil. Yapacakları iş de sisteme girip bir düğmeye tıklamaktır büyük ihtimalle.

manisa acıkladı tüm branslar var BT yok bundan iyi yine sizin durum.ya hep ya hiç yapmışlar... ya da ayarlamalar daha bitmemiştir...

serko78 hocam manisada okul açmalarına rağmen mi atama yapmadılar... oyleyse itiraz edin bence... ayrıca çok saçma gerçekten

okullar acıldı sectik.tüm brasnlar acıklandı kim nereye gittibelli bir aralarında bizim brans yok.Bi acıklama da yok.10 tane okul actılar hiç acıklamadılar.Tam rezaalet...ben boyle bi sey görmedim.Allah kahretsin bunları.yarımyamalak iş mi yapılır böyle!!!

hocam gerçekten çok saçma.... ile gidin sorun nasıl olurki böyle birşey akıl sır ermiyor

Geri