Kocaeli Eylül 2011 Formatör Görevlendirmeleri

Kodla Büyü

kelebekçi

Üye
kocaelide çalışan bilgiayar öğretmeni arkadaşlar 17 ağustos gibi formatör olmak isteyenler konulu bir yazı gelmişti ona binaen görev talep formunu dolurup gönderdim fakat o zamandan bu güne bi aya yakın zaman geçti haber yok kocaelide olupta mem de formatörlük görevlendirmeleri ne zaman açıklanır haberi olan var mı.
Ben formatör gibi seminer dönemi olmasına rağmen şimdiden kolları sıvadım bir haftada 3 bilgisayar onardım ufak tefek araç gereçleri temin ettim sonra boşa gitmesin bu çalışmalarım.
Bilen takip eden arkaşdaşlar varmı?

BASVURULAR HAZIRAN AYINDAYDI...
TATILE GITMEDEN BENDE FORM DOLDURDUM..
HALA SES SOLUK YOK..
GECEN YIL OKULUN ACILDIĞI HAFTA GELMİŞTİ YAZI HATIRLADIĞIM KADARIYLA..
BU SENEDE AYNI SEKİLDE VEYA AY SONUNDA GELİR YAZI..
GELMESİNİ İSTEMİYORUM 2 OKULA GİDİP 16 SAAT DERSE GİRİP KALAN SÜREDE KENDİME ZAMAN AYIRMAK İSTEMİYORUM..

BU ARADA HAZIRAN AYINDA NORM FAZLASI DEĞİLDİM SİMDİ NORM FAZLASI OLDUUM...
PAZARTESİ OLDUĞUNDA BASKA BRANSA GECERSEM HİÇ SASIRMAM...

ak3453' Alıntı:
BASVURULAR HAZIRAN AYINDAYDI...
TATILE GITMEDEN BENDE FORM DOLDURDUM..
HALA SES SOLUK YOK..
GECEN YIL OKULUN ACILDIĞI HAFTA GELMİŞTİ YAZI HATIRLADIĞIM KADARIYLA..
BU SENEDE AYNI SEKİLDE VEYA AY SONUNDA GELİR YAZI..
GELMESİNİ İSTEMİYORUM 2 OKULA GİDİP 16 SAAT DERSE GİRİP KALAN SÜREDE KENDİME ZAMAN AYIRMAK İSTEMİYORUM..

BU ARADA HAZIRAN AYINDA NORM FAZLASI DEĞİLDİM SİMDİ NORM FAZLASI OLDUUM...
PAZARTESİ OLDUĞUNDA BASKA BRANSA GECERSEM HİÇ SASIRMAM...
cevap için teşekürler kocaelide çalışan arkadaşlar sizlerinde youmlarınızı bekliyoruz.

kocaeli gölcükteyim.haziranda başvurumu yaptım ama hala yazı gelmedi.müdürüm gelicek ve formatör olucaksın dedi.ona göre ayarladı.sınıf,kulüp,nöbet vermedi.ama işin ilginç yanı bt dersini seçmedi.sen 6 saat derse girsen yeter dedi ve öğretmeni olmadığı için her branşa paylaştırdığı din dersini verdi bana da.trajikomik bi şekilde 6 saat din dersine girip formatörlük yapacağım bu yıl...

2 senedir ekim ayının 15 'i gibi geliyor onaylar.
okul açıldığı günden itibaren formatör olarak çalışırsanız onay geldiğinde ücretiniz geriye dönük olarak yatırılır.
ekocin hocam 6 saat ile kesinlikle norm fazlası olursun kocaelide haberin olsun. keşke enaz 1 sınıfa seçtirseydin.

şimdi aradım il milli eğitimi (13 eylül saat 10) imzada dediler norm fazlaları için de bir sıkıntı yokmuş siz de arayın gene

ekocin hoca, ben Gölcük'lüyüm, başka ilde görev yapıyorum. Gölcük'te hangi okuldasınız?
Senelerdir memleketime tayin olamıyorum, Kocaeli'de bilişim öğretmenlerinin durumu nasıldır,
biraz bilgi verebilir misiniz?

Arkadaslar İl Mem'i aradık bugun imzadan çıktığını ilçelere göndereceklerini söylediler...

Arkadaşlar yaz tatili yapmışsınız işte ne güzel semire de öğretmenler gibi (!!) yarım gün gidersiniz.yazın okulu beklemek cok mu güzel sizce.Keşke Balıkesirde de gelmese şu yazılar...

Hocam yazılar Kurumnet üzerinden geldi bazı ilçelere... Hayırlı uğurlu olsun... Ben yazıyı görmedim gören arkadas 5 eylülden itibarren dedi..

Kocaeli milli eğitim tam zamanında çıkarmayı başardı bu sefer formatör görevlendirmelerini. nihayet okul açılmadan belli oldu da krizden kurtulduk. gölcüke liste bugün öğlen ulaştı. 5 eylülden itibaren görevlendirilme yapılmış.

A-DAMAR' Alıntı:
Kocaeli milli eğitim tam zamanında çıkarmayı başardı bu sefer formatör görevlendirmelerini. nihayet okul açılmadan belli oldu da krizden kurtulduk. gölcüke liste bugün öğlen ulaştı. 5 eylülden itibaren görevlendirilme yapılmış.

Hocam cidden ilginç bir durum Kocaeli için, geçen sene o kadar geç açıklandı ki ek dersler yazılmıstı ve geriye dönük aldım. Bu arada İzmit için daha gelmedi yazı..

Dün gelmiş arkadaşlar görevlendirme onayları

(Kusura bakmayın arkadaşlar TC numaralarını silmeyi unutmuşum, düzelttim.

Çalışma esaslarında değişiklik var mı? Umutsuz olsam da ümidimi kaybetmedim. Çalışma esaslarını da ekler misiniz?

Arkadaşlar ben darıcada görev yapmaktayım. ben de herkes gibi haziran ayında başvurdum formatörlüğe fakat eylül ayı bitecek henüz resmi bir yazı gelmedi.

omer30906014' Alıntı:
Arkadaşlar ben darıcada görev yapmaktayım. ben de herkes gibi haziran ayında başvurdum formatörlüğe fakat eylül ayı bitecek henüz resmi bir yazı gelmedi.

hocam ekteki listede ismin yoksa görevlendirmen yapılmamıştır. o liste resmi yazı zaten. darıca daha işlem yapmamıştır belki.
ekteki liste ilin tüm görevlendirmelerini kapsıyor.

ekteki listede adım var fakat hala ilçelere görevlendirme yazısı gelmedi daha neyi bekliyorlar ki :?:
müdür ilçeyi aradı onların da haberi yokmuş bu listenin çıktısını müdür bey aldı dosyaya ekledi ek derslerimi de yatırdı inşallah bir problem çıkmaz :?

@gelişimci hocam ;

Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Tüm ilçelere aynı anda gönderilmiştir yazı.

Kaymakamlık kanalıyla geliyorsa gecikme olmuş olabilir.

geçen dönemin ki hemen gelmişti fakat bu dönme beklettiler bu siteyi de takip etmesem formatör değilim diye dolanıcam ortalarda
sonradan sorun falan çıkmaz inşallah sonuçta 5 e kadar bekliyoruz okulda

Geri