kocaeli gebze hakkında bilgisi olan orada yaşayan ?

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar eşim kocaeli gebzede işe başlayacak ben kocaeli gebzeye mi tercih etmek zorundayım. Gebzede okul açılmazsa kocaelinde başka ilçe tercih edebilir miyim. Hangi ilçeleri iyidir.Gebzede okul çok açıkır mı. Gebzede kiralar okullar ve Ulaşım durumu nasıldır

Merhabalar hocam, gebze deyince ilk akla gelen sanayi şehri olmasıdır, insan profili genelde işçi ve varoşlardır, bir nevi istanbulun arka bahçesi gibidir. kiralar istanbula göre uygun denilebilir ama çokta fark yok, ulaşım olarak sıkıntısı yok, istanbulada, doğu yönünede otobüs seferleri var, şehir içi ulaşımı olarakta fena sayılmaz(kentkart almak avantajlı-gebze belediyeden alınabilir), ayrıca eskihisar ve darıca sahilleri güzeldir.

dilovası dışında darıca çayırova gebze hepsini yazabilirsin hocam iyidir. İzmit merkezden gidip gelmek zor olur bu ilçelerin dışına çıkmayın bence.

Gebzede kiralar ucuz pahalı değil. Merkez iyidir. Dilovası yazmayın yeter. Siz de gebze, darıca filan yazın. diğer kısımlar uzak olur. Güzel yerler...

Peki öteki sorularımı cevaplayacak var mı. Gebze tercihlerde yoksa başka ilçeler tercih edebilir miyim . Gebzede ev kiraları ne kadardan başlar.

Gebze hava kirliliğinin hat safhada olduğu, kanser hastaliklarinin en çokggörüldüğü, geneli iş nedeniyle göç eden bir halk profiline sahip, sosyal hayattan yoksun, kültürel yönden zayıf asla önermeyeceğim yer. Eşinizddoğuhizmeti iiçin mi Gebzede calisacak? Ne kadar süreliğine orada kalmayi ddüşünüyorsunuz? 3-5 yıl belki katlanirsiniz ama daha fazlası için size Derinceyi onerebilirim. Gebzeye gidiş geliş yapabilir Eşiniz. Çocuk varsa ya da olacaksa uzun vadede kesinlikle Gebzeye yerleşmenin hocam. İnternette bi araştirin Gebze, Dilovasi, Çayirova bölgesini. Umarim hakkinizda hayirkisi olur. Derince 60 evler semtini çok yasanılasi diye duymuştum Gebzede calisan arkadasim gidiş geliş yapıyordu. Sevgiler..

Bu arada siz gebzeyi tercih etmek zorunda değilsiniz. Kocaeli sinirleri içindebir yer olabilir tercihiniz. Derince gebzeye gidiş geliş yapılabilecek en yasanilabilir, nezih yerdir.

Sağolun hocam eşim gebzede özel sektörde başlayacak ve istanbul tuzla civarında oturmak istiyor ben de istanbul da kira Vermektense gebze de oturmak istiyorum. Eşimin çalıştığı ilçede n farklı bir ilçe seçebiliyorsam derinceyi düşüneyim

Siz Kocaeli sınırları içinde tercih yapacağınız için Gebzeye en yakın yaşanabilir yerler Derince veya Darıca yi tavsiye ederim. Eşlerden biri eve yakın olmali hele ki ileride çocuk-ev işindeki artış..

Geri