Koltuk yerine .tabure mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oshima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oshima

Site Gezgini
Arkadaşlar BT sınıfndaki koltuklar miladını doldur du ? .Onları tamir etttirp tekrar kullanmak mi ? yoksa farklı bi koltuk mu veya tabure mi alsak ? (Koltukların sırtları kırık ve oturma yarleri kırık ,her türlü vidaları artık yalama oldu ) bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ?

Hocam tekerleksiz olsunda ne olursa olsun bana göre.. tekerlekli olunca birbirinin koltuğunu itmeler, düşmeler, saymakla bitmiyor..tabure veya sandalye olmuş okulun imkanına göre artık.. ama bence kesinlikle tekerleksiz olanı :+1:

hocam, plastik tabure alın....

bir çok bt sınıfında ,farklı koltuk kolonileri ve türleri ile çalıştım :)

en kullanışlısı tabure diyebilirim....

ozgurgitarim' Alıntı:
hocam, plastik tabure alın....

bir çok bt sınıfında ,farklı koltuk kolonileri ve türleri ile çalıştım :)

en kullanışlısı tabure diyebilirim....
kesinlikle katılıyorum :+1:

kesinlikle tabure
Plastiklerde kırılmalar olabilir.
3 senedir kullanıyorum ayakları demir tabure

Benim de bir ara koltuklar ile başım ağrımıştı. Hatta bu yüzden müdürle tartışma noktasına geldik. Ondan sonra başka bir sınıfta tabure vardı. Hocam dedim biz koltuklarla tabureleri değiştirelim dedim. O da sağolsun kabul etti ve rahata erdim.

tabureye kesinlikle katılıyorum. toplaması kolay. sınıfa sığması kolay. bir bilgisayara 2 kişi oturması kolay.

en güzeli plastik tabure. ders bittiğinde üstüste bir kenara koyduruyorum. fazla yer kaplamıyo, daha düzenli ve tertipli oluyor.

bt sınıfı ilk kurulduğunda tekerlekli döner taburelerden vardı. abartısız her derste bam-güm bir ses, sesin geldiği tarafa bakıyorum çocuk yerlerde, herkes ona bakıp gülüyor...Bazen de çocuk düşmüş, sırt yerde ayakları havada . nasıl beceriyorlar,nasıl düşüyorlar anlamıyorum.çocuklara "tabureye nasıl oturulur" eğitimi vermeyi bile düşünmüştüm. o döküm tabureleri düşe düşe yamulttular kırdılar. kırıla kırıla sınıfta tabure kalmadı. bizde plastik tabureye döndük. şimdi haftada 1 plastik tabure kırıyolar,buna da şükür...

Herkese Teşkkürler.Plastik Tabure almaya karar verdim yalnız plastik taburelerin standrt boylardan biraz uzun olanı var mı bilmiyorum ? bulursam onu almayı düşünüyorum...(varsa tabiki) ...teşklr :alkis:

Koltukları tamir ettirip kullanıyoruz, bir sıkıntı yok. Ayrıca kırılanların yerine plastik sandalye aldık. En azından sırtlarını dayayabiliyorlar. Tabureden daha kullanışlı diyebilirim.

meslek liselerinde bazen aynı sınıf 8 saat lab.ı kullanıyor. Sırtı olmayan tabureler cocukların hem bel hemde sağlığı açısından çok uygun değil. Tekerlekli olmasada uzun süreli kullanımlarda koltuklar daha iyi olduğunu düşünüyorum.

kesinlikle tabure ve kesinlikle tekerleksiz, tekerlekler sürekli kırılıyor, okulun tekerleklere verdiği parayla ben neler yapardım neler...

Geri