kombiniz günlük kaç litre harcıyor

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
soruyu şöyle sorayım

kombiniz hangi sıcaklıkta yanıyor
markası ne
ve günlük kaç litre tüketiyor

bende demirdöküm nitron var
40 da yakıyorum
bina yalıtımı da var(toki)
günlük 15 lt civarı fazla yakıyor gibi gördüm

sizin ne kadar tüketiyor ve benimki normal mi
2 gün sonra tekrar bakacam tüketime

nerdesiniz, ne kadar buyuk bir evde oturuyorsunuz, kapi pencereye dikat ediyor musunuz, cephe nedir? vs. vs.
bir suru degisken varken sorunuz afaki kaliyor biraz.

kisin en kor zamaninda 40-50 derece civarindan yakarak 10m3 harciyoruz, litre degil. dogalgaz m3 ile olculur.

dublex daire güney batı cephe önü açık wiesmann witodens 100-35kw kombi 40 derecede 12 m3 yakıyor. wiesmann bir harika.

180 metrekare ev
38-40 derece
%8 yoğuşmalı bosch kombi 6-7 metreküp yakıyor.

Tüm odaları yakıyorum. Güneş olmadığı günler gündüz-gece yanıyor. Güneş varsa sabah kakıp okula giderken kapatıyor, akşam açıyorum. Evimin cephesi güney ve bol güneş alıyor.

kombi kullanmıyoruz ama benim dikkatimi çeken evlerin metrekareleri ne öyle. İstanbulda kala kala o metrekareleri görünce şaşırdım.

yeni taşındığım evde eca White plus marka kombi var hiç memnun değilim.
42 de yanıyor sürekli açık kombi günlük 14-15 m3 kullanıyor. ev 3+1 yalıtımlı olmasına rağmen ve hatta salonu da kapatmama rağmen böyle yanıyor. kombi de mi sıkıntı var anlamadım.

ankarada yaşıyorum bulunduğum yer çankayada ve epey soğuk anlaşıldığı üzere.
150 metre kare ev var sadece salon kapalı gece gündüz yanıyor 40 derece civarı yakıyorum evin ortalama sıcaklığı 20 derece.
günlük 6 metreküp civarı gidiyor.

Arkadaşlar 180, 175 m2 gibi değerler yazmış ama bence evlerinin ölçmemişlerdir. Ölçerlerse göreceklerdirki evleri 120-130 m2 geçmediğini göreceklerdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri