Komediye Bakın! (Meb skandal resim:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btrci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
siteyi hazırlayan kişi bilmeden o resmi kullanmış istemeden olan bir olay için haber yapmışlar memleketimizde ne olaylar oluyor önce ona baksalar olmaz mı acaba bu haber7 ne yapmaya çalışıyor

haberi okumadan resme bakınca anladım ama keneviri televizyonda görmesem tanıyamazdım. skandal olacak bişey değil. haber7, mynetin tarzına kayıyor gitgide.

Bende hint kenevirinden önce sağ taraftaki atatürk resminin üzerindeki milliyet yazısını pek anlamlandıramadım ???

haberi okumadan ne var bu resimde dedim, bilmeyebilir insan o kadarda değil, başlık açılacak bir mevzu değil, hatta haber yapılacak bir mevzu hiç değil, arakdaşımızında dediği gibi ne problemler var ülkede tutmuş bunu haber yapmışlar.

Google'a ne yazarak o resme ulaştı acaba. Ama resimde güzel yani bilmeyen bir insan için göze hoş geliyor. Abartılacak bir şey değil ilginç sadece..

Arkadaşlar zaten ilginç ve trajikomik olduğu için paylaştım..Allah bilir siteyi yöneten kişi bu haber yüzünden soruşturma bile geçirir yani..

Ben anlamadım kenevir olduğunu. Bol yeşilli bir foto diye koymuşlardır :)

ben de piknik haberi için kullandığım resimde şarap şişesi varmış ben onu hiç şarap şişesine benzetememiştim. ben onu yağ şişesi diye düşümüştüm :lol:

Ekli dosyalar

• haber_piknik.gif
    haber_piknik.gif
    27.1 KB · Görüntüleme: 349
bu bişey değil

yıllar önce benim başıma çok daha acayipi gelmişti

hem de dgm lik

eskiler bilir okulların parası olmadığı için yönlendir com dan isim alırdık falan

öyle bir site yapmıştım doğubayazıtta bir okula bütün iyi niyetimle kısa süre kalacak olsam da

tabi yönlendir com reklam koyuyor sayfaya doğal olarak

neyse tayinle balıkesire gelince arkamdan siteye giren birileri yönlendir com un reklamlarından ahmet kaya linkini görüyor.

savcılığa şikayet

sonra benim 7 sülalem araştırılıyo, sivil polisler geliyor, savcı çağırıyor, meb müfettiş yolluyor

oradaki müdür erzurum dgm ye çıkıyor

komedi gibiydi

hatta memurlar nette anasayfada çıkmıştı ama kısa süre sonra düştü

halen daha bazı sitelerde vardır yalan ve eksik haber

ya hint keneviri diye haber çıkmasaydı kaç kişi onun hint keneviri olduğunu bilecekti acaba ?Ben bilemezdim şahsen.bi yanlışlık olmuş çok da büyütmeye gerek yok bence.

üzüm bağı koysaydı şarap zannedecek, arpa tarlası koysa bira diyecekmiydik. kenevirde ilaç sanayinde de kullanabilir yada uyşturucu yapabilirsiniz. üzüm bağında şerepde olupr pekmezde. bu haberi yapan basının aklına...

toker42' Alıntı:
üzüm bağı koysaydı şarap zannedecek, arpa tarlası koysa bira diyecekmiydik. kenevirde ilaç sanayinde de kullanabilir yada uyşturucu yapabilirsiniz. üzüm bağında şerepde olupr pekmezde. bu haberi yapan basının aklına...
Yorum süper. :)

Mal ya bu millet harbi malll.İlgili okul sitesinde haberin yayın tarihi 08/05/2013 görünüyor,şimdi mi gelmiş akıllarına skandal haberi yapmak,gerizekalının birinin işgüzarlığı işte.Bundan sonra okul sitesine haber eklerken hangi fotodan nasıl skandallar çıkarılabilirin derdine düşecez anlaşılan. :x :x :x

Bir de şuna bakın yazık...

Ekli dosyalar

• 374414_495781243790076_147150176_n.jpg
    374414_495781243790076_147150176_n.jpg
    75.7 KB · Görüntüleme: 311
Geri