Kompresör nasıl arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ok46500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ok46500

Aktif Üye
İlk bağlantıdaki kompresör okulumda var ve yıllardır onu kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntısı yok. Düğmesine basış sertliğine bağlı olarak şiddeti de artıyor

ilk linkteki kompresörü bizde yıllardır kullanıyoruz. ama farklı marka biraz dandik

kompresör seçimine dikkat ithalatçı bir arkadaş ithal ettiği kompresörün motoru yerinden çıkıp kullanan kişiye yadan girmiş dava falan baya bir uğraşıyordu.

S-Link SLX-BL800 Model Kompresör Al bence diger kopresör ise belli bi süreden sonra sıcak hava verıyor ...hortumda sıkınıtı çıkarıyor...

İlk linktekini aldık sene başında. Fena değil. ancak biyerde ben de okumuştum. bilgisayarı temizlerken motoru patladı diye. şans

Evet arkadaşlar ilk ürün daha iyi görünüyor ama bu motor fırlaması nasıl olmuş yaa insan korkuyor... Ama mantıklı olan da ilk ürün ozaman teşekkür ederim alıp kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim...

Ben de 25 Liraya gittigidiyor.com dan aldım. Bunların hepsi aynı ürün, fazla para vermeye gerek yok zira tozunu attırıyor bendeki :++:

alt likteki kompresör bizim okulda var üflemesi ilkine göre baya baya iyi çekiş gücü çok başarılı değil işini görür. Borusu kısa kullanıken çıkıp duruyo.

S-Link SLX-BL800 fiyatı yüksek hocam yarı fiyatına alırsın rahatlıkla bende de aynı modelin farklı markası var ve süper iş görüyor

Geri