Konica Minolta 363 yazdırma sorunu

Kodla Büyü
Arkadaşlar merhaba,
Okulda konica minolta 363 fotokopi makinemiz var. Bu makineden çıktı alabiliyorduk.fakat format attım aynı sürücüleri tekrar yükleyince yazıcıyı görüyor ama yazıcıda hiçbir hareket olmuyor.
Bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Win 7 yükleyince biz de sorun yaşadık, 2 farklı 7 yükledik, değişmedi, win10 yükledik bilgisayara, yazıcı sorunsuz çalışıyour artık, hatta yazıcının sürücüsünü yüklemeye gerek bile kalmadı, win10 otomatik tanıyor

Arkadaşlar merhaba. Kyocera 3040mfp+ yazıcı var okul idaresinde. Win8.1 sistemli bilgisayara bağlı bu makina. Şöyle bir sorun var. Bir çıktı gönderdiğimizde yazıcı hiç bir tepki vermiyor çıktıyı vermiyor. Görev çubuğunda yazıcı kısayoluna tıkladığımda ise belgelerin birikmiş olduğunu görüyorum. Kısacası yazdırma işlemi yapmıyor ta ki bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar. Yeniden başlatınca makina çıktı veriyor ancak aradan bi süre geçince tekrar aynı sorun oluyor her seferinde bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyoruz. Yazıcının tüm driverlerini silip tekrar baştan yükledim, usb kablosunu değiştirdim ancak hala sorun devam etmekte. Bu konuda yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim çok makbule geçecek hocalarım.

Geri