beyazgolge' Alıntı:bizimki usb ile bilgisayara bağlı ve çıktı alınabiliyor.bende bugün bir kaç resim tarattırmak istemiştim tarayıcıyı kurduğum zaman ağ bağlantısı istiyor ama usb ile yazıcıdan çıktı alınabiliyor. hatta taranan resimleri direkt olarak flash belleğe kaydediyor ama bilgisayardan usb bağlantısı ile tarayıcı çalışmıyor
hocam merhabalar.bende konika minolta bizhum 42 var ağ kablosuyla bu cihazı ağa bağlayıp çıktı almak istiyorum.ama yapamadım.modem arayüzünden ıp aldım (doğru ıp olduğundan emin değilim çünkü ağ kablosuyla internete giren pc nin kablosunu pcden cıkardım yazıcıya taktım.modemde halen kablonun takılı olduğu eski pc adı görünüyordu yazıcı görünmüyordu bende eski pc nin adının karşısındaki ıp adresini aldım).kendi laptopumda ağ üzerinden bu yazıdan çıktı almak istediğimden konika minoltanın sitesindeki driver sayaesinde bilgisayarımdan taratarak yazıcıyı tanıttım.Yani yazıcının programını kurarak yapmadım.biraz karıştı sanırımasacan' Alıntı:ağ kablosu ile modeme bağlayın. ben bahsettiğiniz yazıcıya wireless ile 100 m den çıktı alıyorum.
k45abalı' Alıntı:bu garip yazıcının ağ ya da usb kablo girişi nerdedir :?:
bi tane yan tarafında enteresan bi giriş var başka bişey göremedim :?