sayın hocam 28 derslikli büyük bir okul... kademeli dönüşüm ile ilkokul olacak. sizin illerde durum nedir acaba dönüşüm nasıl oldu?muratbedel' Alıntı:küçük bir okul rehberlik bile fazla ise :scared:
Okulunda ders saatin 8 olduğu için fazlasın ama bölgede ihtiyaç olan bir başka okul var ve o okul seni bekliyor hocam.serkanaytekin' Alıntı:bölge normu 5 bölge mevcut 5 nasıl fazla oluyorum ki?
bilisim06' Alıntı:sayın hocam 28 derslikli büyük bir okul... kademeli dönüşüm ile ilkokul olacak. sizin illerde durum nedir acaba dönüşüm nasıl oldu?muratbedel' Alıntı:küçük bir okul rehberlik bile fazla ise :scared:
mystreous' Alıntı:Okulunda ders saatin 8 olduğu için fazlasın ama bölgede ihtiyaç olan bir başka okul var ve o okul seni bekliyor hocam.serkanaytekin' Alıntı:bölge normu 5 bölge mevcut 5 nasıl fazla oluyorum ki?
murat hocam bu bilgiye nerden ulaştın? hangi okullar norm göstermiş öğrenebilir miyiz acaba?muratbedel' Alıntı:Arkadaşlar an itibari ile Antalya daki mevcut durumu ilçe ilçe sizlerle paylaşıyorum.
xmet' Alıntı:murat hocam bu bilgiye nerden ulaştın? hangi okullar norm göstermiş öğrenebilir miyiz acaba?muratbedel' Alıntı:Arkadaşlar an itibari ile Antalya daki mevcut durumu ilçe ilçe sizlerle paylaşıyorum.