Kontenjan Meb Görüntüsünü Paylaşalım

Kodla Büyü

bilisim06

Aktif Üye
Arkadaşlar Herkes Norm Durumunu Paylaşabilirmi Acaba... En Azından Fikir Edinmiş Oluruz.

Ekli dosyalar

• norm.png
    norm.png
    64.6 KB · Görüntüleme: 1,288
Bizde şu an 6 saat BT dersi var ama. seçmeli olduğundan seneye seçilir mi belli değil.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    50.9 KB · Görüntüleme: 1,077
bölge normu 5 bölge mevcut 5 nasıl fazla oluyorum ki?

Ekli dosyalar

• norm.jpg
    norm.jpg
    145.3 KB · Görüntüleme: 989
serkanaytekin' Alıntı:
Okulunda ders saatin 8 olduğu için fazlasın ama bölgede ihtiyaç olan bir başka okul var ve o okul seni bekliyor hocam.

bilisim06' Alıntı:
muratbedel' Alıntı:
küçük bir okul rehberlik bile fazla ise :scared:
sayın hocam 28 derslikli büyük bir okul... kademeli dönüşüm ile ilkokul olacak. sizin illerde durum nedir acaba dönüşüm nasıl oldu?

Antalya da işler karışık. öyle ki bazı okullar kat kat (1.kat ilkokul 2.kat ortaokul gibi) bölündü (ilk taslak böyleydi bu ay sonunda tam şeklini alacak.)

sonuç olarak idareciler ve öğretmenler olarak beklemedeyiz

mystreous' Alıntı:
serkanaytekin' Alıntı:
Okulunda ders saatin 8 olduğu için fazlasın ama bölgede ihtiyaç olan bir başka okul var ve o okul seni bekliyor hocam.

Haklısınız galiba hocam, ben böyle düşünmemiştim, sanırım yine BTR ile okulda kalacağız. Gerçi ben diyorum ki 2013-2014 de kimse btr olmasın sesimizi duyuralım ama kimin umurunda.

muratbedel' Alıntı:
Arkadaşlar an itibari ile Antalya daki mevcut durumu ilçe ilçe sizlerle paylaşıyorum.
murat hocam bu bilgiye nerden ulaştın? hangi okullar norm göstermiş öğrenebilir miyiz acaba?

xmet' Alıntı:
muratbedel' Alıntı:
Arkadaşlar an itibari ile Antalya daki mevcut durumu ilçe ilçe sizlerle paylaşıyorum.
murat hocam bu bilgiye nerden ulaştın? hangi okullar norm göstermiş öğrenebilir miyiz acaba?

mebbisten ulaştım ama sadece kendi ilçemdeki okulları görebiliyorum, haliyle ilçenin koduyla giriyorum

Geri