kontenjan.meb'te ildışı kontenjanlar yayınlanmış

Kodla Büyü

memo_gk

Site Gezgini
kontenjan.meb te il dışı için kontenjanlar belirlenmiş arkadaşlar. bildiğimiz iller varsa buradan paylaşabiliriz.

Verilen kontenjanlar bölümünde mi görünüyor yoksa başka bir yerde mi?

kurum şifresiyle giriş yaptıktan sonra "Verilen kontenjanlar" bölümünden görülüyor. fakat sadece ilgili kuruma ait bilgiler yer alıyor...

sadece kendi okuluma açılan il dışı kontenjanları mı görebileceğim?
heyecanlanmıştım ben de :(((

"İl Milli Eğitim Müdürlüğünce kontenjan verilmemiştir. " yazıyor.

Benim okuluma sadece 1 tane din kültürü ve ahlak bilgisi Öğrt kontenjanı verilmiş.

Heyecanla Ankarayi bekliyoruz bildigim kadariyla il disinda excel de yayinlanmiyor ama umarim bu sene yayinlarlar

İl sifresi ile girince tum il gorunurmu ki acaba birde bu il disi kontejyani mi yoksa ozur grubuda buna dahil mi

Daha önceki yıllarda 002.aspx ile biten kısmı 004.aspx yaptığımızda bulunduğumuz ildeki bütün kontenjanları görebiliyorduk. Meb açığı fark etmiş olmalı, bu yıl olmuyor.

sguner_23' Alıntı:
Daha önceki yıllarda 002.aspx ile biten kısmı 004.aspx yaptığımızda bulunduğumuz ildeki bütün kontenjanları görebiliyorduk. Meb açığı fark etmiş olmalı, bu yıl olmuyor.

:D bulan iyi bulmuş vaktinde. merakla takip ediyoruz umarım tez zamanda açıklayan birileri çıkar

tomreader2010' Alıntı:
Sguner hocam organize takiliyorsun vallahi mebin aciklari istatistikler supersin :)
2008 ve 2010'da il dışı yer değiştirdim.Geçen sene il dışı istedim.Elazığ'a sadece 1 okul açıldı haliyle gidemedik.Anlayacağınız il dışı konusunda uzman olduk.Bakalım bu sene nasip olacak mı?
(Bu arada bulunduğum okulda 2,5 yıldır müdür yardımcısıyım onun da etkisi var...)

Belli hocam tecrubelisiniz, il disinda acilacak okullari il ici gibi excel formatinda felan yayinlamiyorlar dimi hocam

Dün yoktu şimdi sadece sosyal vermişler. Bilişim bir ihtiyaç var ama kontenjan vermemişler yer : Burdur

Geri