konya artık başlatır herhalde dimi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neyzen44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

neyzen44

Aktif Üye
bu çıkan resmi yazıdan sonra konyada formatör görevlendirmeleri artık yapılır herhalde değil mi?

Burdur hemen sitesinde yayınlamış. sanırım konyadaklerin daha yazıdan bile haberi yok her zamanki gibi.....

Okullara yazı gelmesini beklemeden biz bu ekteki formla okul idaresine başvuru yapabilecekmiyiz? Yazıda 1. Dönem ve 2. Dönem deniliyor ama dönem başlayalı 3 hafta geçti, biraz daha beklemek istemiyorum artık. Şu Konya da bi netleştirse artık iyi olacak...

bence de illeri bağlayan bişey değil gibi. sanki görevlendirme yapacak olan illere bu koşullarda görevlendirme yapın der gibi. konya zaten yapmıyordu şimdide bi zorunluluk yok.

değil mi ama,bir zorunlulukk yok,aslında bilinen syleri farklı bir ad altında tekrar sunmus gibi.ama valiliğe yani illere bırakıldığı için, bir harekelilik yasanmayacak diye düşünüyorum,umarım benim karamsarlığımdır.

Karatay mem bu bilgisayar rehber öğretmenliğini anlamamış, Bugün Karatayda da görevlendirmeler yapıldı. Bir eksiklik için çağırdılar beni gittim. Görevlendirmeyi yapan şube müdürü diyorki dersinizin olmadığı günlerde 8-17 okulda bulunacaksınız. Formatörlüğe devam fark yok dedi. Adam gelen hiçbir yazıyı okumamış.

Sevgili Öğretmenlerim, konyada çalışan bilişimciler
Meb Bilgi Edinme ve BİMER i soru yağmuruna tutalım.
ben yozgat ve trabzon un il meb sitesini örnek göstererek, neden konyanın sitesinde açıklama (30 ders saati)yapmadığını sordum. lütfen sizde duyarlı olun ki bişeyler değişsin.

AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMA BU GÜN GELDİ. İŞİ YİNE YOKUŞA SÜRÜYORLAR. BU BEŞ OKULA ATA YAPSALAR DAHA İYİ OLMAZMIYDI. HEM OKULDAKİ DERS YÜKÜ MESELESİ KAFA KARIŞTIRIYOR. BENİM 16 SAAT DERSİM VAR. BAŞKA BİR OKULA GÖREVLENDİRİLİNCE BU DERSLERE NASIL GİRİLECEK?
İlçenizden gelen 15/10/2012 tarih ve 17622 sayılı BT Rehberliği Görevlendirme yazısındaki listede Fatih Projesi okullarından Meram Anadolu Lisesi, Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi, Muhittin Güzelkılınç Anadolu Lisesi, Naciye Mumcuoğlu Lisesi, Meram Fen Lisesi ne görevlendirme yapılmadığı görülmüştür. Proje kapsamındaki okullar boş kalırken diğer tercihler dikkate alınmayacaktır.Mevcut durumda sadece Fatih Projesi kapsamındaki okullar olan Dr.Ali Rıza Bahadır İHL, Konya(Anadolu) Lisesi, Zeki Özdemir Lisesi, 75. Yıl Lisesi ni tercih eden öğretmenler görevlendirilecek, diğer başvuranlar tercihinin dışında çalışmayacaklarını belirttiklerinden herhangi bir görev almaları söz konusu olmayacaktır.Buna göre istekli olan bilgisayar öğretmenleri öncelikli olarak proje kapsamındaki yukarıda adı geçen beş okula görevlendirme sağlanması için gerekli düzeltmelerin yapılması, aksi takdirde onayın sadece Dr.Ali Rıza Bahadır İHL, Konya(Anadolu) Lisesi, Zeki Özdemir Lisesi, 75. Yıl Lisesi için alınacağı hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Süleyman Cumhur BAŞARANŞube Müdürü

Arkadaşlar buna şaşırmayın. Selçuklu'da da önce liselere sonra ortaokullara görevlendirme yaptilar. İlk başvuruda kimse liseleri tercih etmeyince toplanti yapildi ve istekli olanlardan puan üstünlüğüne göre liselere başvuru aldilar. Liseler tamamen dolunca ortaokllara geçildi.

Karatay memdeki şube müdürü bakanlıktan gelen yazıyı okumamış bile. Ben usulen sordum: "hocam çalışma saatlerimiz nasıl olacak" diye "formatörlük işte canım eskiden nasılsa öyle" dedi. Bu adamları benzin döküp yakacaksın...

Selcukludakiler de once 8-5 dediler. Sonra arkadaslar iyiraz edip yaziyi incelettiklerinde tamam 30 saat dediler ve okullara da bu sekilde aciklayici yazi gondermelerini isteyince göndereceklerini söylediler.

İlceler arasinda fark olmaz herhalde ama henüz yazı gelmedi okullara. İcimde az da olsa bi korku yok değil son anda bi terslik olacak diye

Bu arada bayrama kadar onaylar gelir 1 kasim gibi baslarsiniz diyorlardi ama hala ses yok. Tarihten haberi olan varmi?

şimdi il onaya gönderdi bugün mebteki memur hemen gelir onaydan dedi 1 kasım göreve başlama muhtemelen

omata' Alıntı:
şimdi il onaya gönderdi bugün mebteki memur hemen gelir onaydan dedi 1 kasım göreve başlama muhtemelen

karatay mı hocam? yoksa tamamı mı? bir de ben karataydayım.. ortaokullara görevlendirme olmayacak mı?

Geri