KIRŞEHİR DE 30 ders saati ibaresini göremedim? başlayanların mesaisi nasıl oluyor acaba?cakaba34' Alıntı:Bunu geciktiren beyinlere hayranım Kırşehir 1 ekim itibari ile yaptı görevlendirmeyi. :alkis:
öyle oldu ama bugün müdür bana btr olmayacak dedi. bende olacak ve istedim dedim. başka okulda olabilir dedi. :scared: bunları bt sınıfından yazıcımı almışsınız bana btr olunca lazım olacak dediğim de söyledi.nese1982' Alıntı:selçuklu tüm bt cileri topladı. açık okulları söylediler. liseler dolmadan başka yerlerde görevlendirme olmayacak dediler. herkes istediği liseyi seçti. aynı liseyi bikaç kişi isteyince puanı yüksek olanı verdiler.
Ya hala neyi bekliyorlar anlamadimki... Selcukluda topladilar herkesi, acik acik dedilerki liseleri tercih etmezseniz kimseyi görevlendirmeyecez. Bizde paşa paşa kabul ettik, hatta açık arttırma oldu resmen bütün okullar kapış kapış gitti. Karatayinda meraminda yapacagi is buydu, beklemenin ne anlami var Allah askina söyleyin. Dönemin yarisini yediler resmen.zilal' Alıntı:öyle oldu ama bugün müdür bana btr olmayacak dedi. bende olacak ve istedim dedim. başka okulda olabilir dedi. :scared: bunları bt sınıfından yazıcımı almışsınız bana btr olunca lazım olacak dediğim de söyledi.nese1982' Alıntı:selçuklu tüm bt cileri topladı. açık okulları söylediler. liseler dolmadan başka yerlerde görevlendirme olmayacak dediler. herkes istediği liseyi seçti. aynı liseyi bikaç kişi isteyince puanı yüksek olanı verdiler.
olsun o zaman veririm dedi :verymad:
benim btr olmamı eskiden istiyordu şimdi istemiyor gibi geldi.
bugün selçuklu ilçe mem i aradım ayın 15 inde olabilir biraz gecikicek karatay ve meram da sorun çıktığı için denildi.
bencede.. diğerleri de böyle yapmalıydı. ya ben bugün müdür sayesinde btr den soğudum. ne varsa yazıcı harici harddisk boş dvd hepsini bt sınıfından toplamış gitmişazra' Alıntı:Ya hala neyi bekliyorlar anlamadimki... Selcukluda topladilar herkesi, acik acik dedilerki liseleri tercih etmezseniz kimseyi görevlendirmeyecez. Bizde paşa paşa kabul ettik, hatta açık arttırma oldu resmen bütün okullar kapış kapış gitti. Karatayinda meraminda yapacagi is buydu, beklemenin ne anlami var Allah askina söyleyin. Dönemin yarisini yediler resmen.zilal' Alıntı:öyle oldu ama bugün müdür bana btr olmayacak dedi. bende olacak ve istedim dedim. başka okulda olabilir dedi. :scared: bunları bt sınıfından yazıcımı almışsınız bana btr olunca lazım olacak dediğim de söyledi.nese1982' Alıntı:selçuklu tüm bt cileri topladı. açık okulları söylediler. liseler dolmadan başka yerlerde görevlendirme olmayacak dediler. herkes istediği liseyi seçti. aynı liseyi bikaç kişi isteyince puanı yüksek olanı verdiler.
bugün selçuklu ilçe mem i aradım ayın 15 inde olabilir biraz gecikicek karatay ve meram da sorun çıktığı için denildi.
hocam selçuklu mem inde yaptığı doğru değil! olan ilkokuldaki arkadaşlara oldu. liseleri isteyenlerin büyük çoğunluğu ilkokuldaki ardaşlardı. haksızlık yapıldı. sanki ortaokullarda fatih projesi var! meram karatay boyle yapmıyor.zilal' Alıntı:bencede.. diğerleri de böyle yapmalıydı. ya ben bugün müdür sayesinde btr den soğudum. ne varsa yazıcı harici harddisk boş dvd hepsini bt sınıfından toplamış gitmişazra' Alıntı:Ya hala neyi bekliyorlar anlamadimki... Selcukluda topladilar herkesi, acik acik dedilerki liseleri tercih etmezseniz kimseyi görevlendirmeyecez. Bizde paşa paşa kabul ettik, hatta açık arttırma oldu resmen bütün okullar kapış kapış gitti. Karatayinda meraminda yapacagi is buydu, beklemenin ne anlami var Allah askina söyleyin. Dönemin yarisini yediler resmen.zilal' Alıntı:öyle oldu ama bugün müdür bana btr olmayacak dedi. bende olacak ve istedim dedim. başka okulda olabilir dedi. :scared: bunları bt sınıfından yazıcımı almışsınız bana btr olunca lazım olacak dediğim de söyledi.nese1982' Alıntı:selçuklu tüm bt cileri topladı. açık okulları söylediler. liseler dolmadan başka yerlerde görevlendirme olmayacak dediler. herkes istediği liseyi seçti. aynı liseyi bikaç kişi isteyince puanı yüksek olanı verdiler.