Konya btr görevlendirmesi çok önemli

Kodla Büyü

bilogrtmn1

Aktif Üye
Arkadaşlar ikili eğitim yapan okullarda bt rehber öğretmeni olarak görevlendirilenler ikinci dönem için btr müracat formuna hangi devrede ders yoğunluğu vars o devrede çalışmak istediğini mutlaka belirtmesi gerekiyormuş. Belirtmemesi durumda 8:00- 17:00 saatlaeri arasında çalışmak zorunda bırakılabilirsiniz........

hocam eğer selçuklu ilçesindeyseniz yine ilçede toplantı yaparak görevlendirileceğiz.. Yani bu durumu ilçede konuşabiliriz..

zorunda nasıl bırakılıyoruz. yeni yazı çıktı.
gerçi belirtiriz yine de uyardığınız için teşekkürler.
başvurular başlamadı değil mi?

zilal hocam başlamadı. eğer bu işi 2. döneme bıralırlarsa mart da anca başlarız bence

konyada 2. dönem okulumuzda (meslek lisesi) öğretmen ihtiyacımız var. 12 saat derse girerek 15 saat ek ders ücreti alacak.. okul işitme engelli okulu olduğu için ek ders ücreti %25 fazla..

nilayse' Alıntı:
elinizde bir yazı var mı hocam.
Hocam resmi yazı yok elimde. Fakat il milli eğitimde bizim görevlendirmeyle ilgilenen birimle görüştüm. Onlar müracat formunda hangi devrede görevlendirilmek istediğimi belirtmen gerek dediler(mesai saatine karışımazlar tabikide). Tabi okul müdürüde belirtilmediği için liselerdeki mesai saattine tabisin dedi. Bende hukukumuz olduğu için ses etmedim iki hafta bu şekilde idare ederim dedim. Tabi bu size kalmış bişey. Bana sevmediğim bir idareci deseydi bunu resti çekerdim. Yazı var elinden geleni ardına koyma derdim.

zilal' Alıntı:
zorunda nasıl bırakılıyoruz. yeni yazı çıktı.
gerçi belirtiriz yine de uyardığınız için teşekkürler.
başvurular başlamadı değil mi?
Hocam zorunda bırakılmak değil aslında. Siz isterseniz resti çekersiniz. Ama genede müracat formunda belirtin siz başınız ağrımasın... Karatay ilçesinde başladı hocam...Ben gönderdim..

nese1982' Alıntı:
zilal hocam başlamadı. eğer bu işi 2. döneme bırakılırlarsa mart da anca başlarız bence
Diğer ilçedeki arkadaşlara nacizane tavsiyem ilçe milli eğitim müdürlüğünüzü arayıp karatayın görevlendirmelere başladığını söylerseniz belki onlarda uyanıp muracat formlarını alırlar diye düşünüyorum...

evet bence de selçuklu ilçeyi arayıp 2. dönem için şimdiden yazı göndermelerini sağlayabiliriz. en azından ders programımız ayarlanırken sıkıntı olmaz

nese1982' Alıntı:
evet bence de selçuklu ilçeyi arayıp 2. dönem için şimdiden yazı göndermelerini sağlayabiliriz. en azından ders programımız ayarlanırken sıkıntı olmaz

aradınız mı?

YAZI GELMİŞ. SALI GÜNÜ 9.00 DA AHMET ACAR İLKOKULUNDA TOPLANTIMIZ VAR ARKADAŞLAR.

Ekli dosyalar

Toplantıda şube müdürü kadronuzun bulunduğu okulda dersiniz 12 de bitiyorsa öğleden sonra liseye gitmeyeceksiniz gibi bir şey söyledi. daha doğrusu bunu bir arkadaş sordu o da onayladı. neye göre söyledi anlamadım?

yagmurumsu82' Alıntı:
Toplantıda şube müdürü kadronuzun bulunduğu okulda dersiniz 12 de bitiyorsa öğleden sonra liseye gitmeyeceksiniz gibi bir şey söyledi. daha doğrusu bunu bir arkadaş sordu o da onayladı. neye göre söyledi anlamadım?

yazıda ders saat 2 bitiyosa gideceği okulda 3 te bitiyosa gitmeyecek diyordu heralde..

Konya 2. dönem başvuruları başladı mı yoksa 1. dönemdeki gibi uyuşuk uyuşuk mu yapılıyor.4 ay görevlendirileceksek sağolsunlar 1.5 aya düşmüştü.

Geri