Konya btr yi öncelikle liselerde yapıcak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zilal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zilal

Süper Üye
Süper Üye
FATİH PROJESİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLMELERİ, ÖNCELİKLE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA, ETKİLEŞİMLİ TAHTA KURULAN LİSELERİMİZDE YAPILACAĞINDAN OKULUNUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİNİN 15/10/2012 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00 DA İLÇE KAYMAKAMLIK TOPLANTI SALONUNDA EKSİKSİZ OLARAK HAZIR BULUNMALARI HUSUSUNDA

diye bir mail gelmiş. yani bu dönem ilköğretimlerde yapılmayacak sanırım

görevlendirmeler zorunlu değil ama mecburi olarak öncelikli olarak liselere sonra ortaokullara yapıldı. hayırlı olsun

kendi okulumu istedim. inşallah ilkokullara da yaparlar. orada çalışan arkadaşlara haksızlık oluyor

compteach' Alıntı:
Evet arkadaşlar Konya Selçukluda İlkokullara BTR görevlendirmesi yapılmadı :verymad:
iyi de arkadaşım yapılmayacak mı yoksa önce liseler yapılacak sonra ilköğretimler mi yapılacak

Dün toplantı yapıldı. Sırası ile Fatih Projesi kurulumu yapılan liselere, sonra ortaokullara görevlendirme yapıldı. İlkokullara yapılmadı. Ben ilkokuldayım ve diğer bir çok arkadaşım gibi liseleri seçmek zorunda kaldık. Ortaokullarda olanlar kendi okullarında kaldılar.... Ve açıkca söyledi mem müdürü ve şube müdürü ilkokullarda görevlendirme yapmayacağız diye. Zaten selçukluda tuhaf işler, talepler alınırken bilişimciler hariç hiç bir branştan talep almadılar. :verymad:

compteach' Alıntı:
Dün toplantı yapıldı. Sırası ile Fatih Projesi kurulumu yapılan liselere, sonra ortaokullara görevlendirme yapıldı. İlkokullara yapılmadı. Ben ilkokuldayım ve diğer bir çok arkadaşım gibi liseleri seçmek zorunda kaldık. Ortaokullarda olanlar kendi okullarında kaldılar.... Ve açıkca söyledi mem müdürü ve şube müdürü ilkokullarda görevlendirme yapmayacağız diye. Zaten selçukluda tuhaf işler, talepler alınırken bilişimciler hariç hiç bir branştan talep almadılar. :verymad:
BAKALIM MERAM MEM NE YAPACAK.YİNE SİZİN İYİ VEYA KÖTÜ DURUMUNUZ BELLİ BİZİMKİLERDEN DAHA SES SEDA YOK.MERAKLA BEKLIYORUZ BAKALIM

Geri