Konya Formatör görevlendirmesi bilgi?

Kodla Büyü
Arkadaşlar. Konyada formatör görevlendirmeleri 30 haziran itibari ile bitiyor. Acaba yeniden görevlendirme yapılacak mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Yazın da yapılıyor hocam da daha erken. Konya 22-23 gibi başvuruları alıp ayın 1'inde okulda olacak şekilde görevlendirme yazılarını gönderiyor. Belki gelecek hafta Perşembe-Cuma gibi yeniden yapılacaksa eğer yazı gelir.

GÜNCELLEME:

Temmuz 1 itibariyle yapılmama olasılığı ağır basıyor.
Yapılmayacakmış gibi düşünmeliyiz bence.

Yaz tatilinde çalışma ile ilgili de iki farklı istek var ve ikisi de haklılık payı yüksek istekler.
Daha önce ilçede görev yapıyordum ve yaz tatilini memleketten farklı bir yerde sadece müdür ve ilçe mem personelini görerek geçirmek bana ızdırap oluyordu. Şimdi ise Konya merkezde yaz tatili öğretmen ve öğrencilerin olduğu döneme göre daha rahat geçtiği için görevde olma taraftarıyım. Nitekim 20 günlük izin dinlenmek için yetiyor. Okulda kendi çalışma ortamımda yeni programlama dillerini öğreniyor, photoshop,flash gibi program eksiklerimi çalışarak tamamlıyorum.

Sonuç olarak;
Bana göre yazın görevlendirme memleket dışında iseniz berbat, memlekette iseniz oldukça iyi.

ARKADAŞLAR EYLÜL AYI NERDEN ÇIKTI BEN ÜÇ YILDIR FORMATÖRÜM VE DE TEMMUZ BİRDE GÖREVLENDİRMELER BAŞLIYOR.LÜTFWN YANLIŞ BİLGİ VERMEYELİM.KAFALAR ZATEN YETERİNCE KARIŞIK...

arkadaşlar il kordinatörünü aradım bana şuan için her hangi bir görevlendirme yapmayacağız olursa eğer eylülde olacak dedi

mfk' Alıntı:
yazın çalışmaya ne kadar meraklıymışsınız arkadaş.

benim de yazın çalışma isteğim var aslında.ama görevlendirm eolmuyor.Ne yapalım yani evde boş boş oturup.Ayrıca bu baskı neden?isteyen çalışır istemeyen yatar.biz yatanlara karışıyor muyuz?

her kimle görüştüyseniz bilgi yanlış Türkiye'nin her yerinde bir temmuzda görevlendirme yapılacak.Konya farklı mı

kim demiş temmuzda diye türkiyenin heryeri. elazığda yıllardır eylülde yapılıyor görevlendirmeler

DENİZEFE42' Alıntı:
her kimle görüştüyseniz bilgi yanlış Türkiye'nin her yerinde bir temmuzda görevlendirme yapılacak.Konya farklı mı
Hocam keşke senin dediğin gibi olsa ama maalesef temmuzda yapmayacaklarmış.

Ben çalışmak istiyordum...

Temmuz 1 itibariyle yapılmama olasılığı ağır basıyor.
Yapılmayacakmış gibi düşünmeliyiz bence.

Yaz tatilinde çalışma ile ilgili de iki farklı istek var ve ikisi de haklılık payı yüksek istekler.
Daha önce ilçede görev yapıyordum ve yaz tatilini memleketten farklı bir yerde sadece müdür ve ilçe mem personelini görerek geçirmek bana ızdırap oluyordu. Şimdi ise Konya merkezde yaz tatili öğretmen ve öğrencilerin olduğu döneme göre daha rahat geçtiği için görevde olma taraftarıyım. Nitekim 20 günlük izinde dinlenmek için yetiyor. Okulda kendi çalışma ortamımda yeni programlama dillerini öğreniyor, photoshop,flash gibi program eksiklerimi çalışarak tamamlıyorum.

Sonuç olarak;
Bana göre yazın görevlendirme memleket dışında iseniz berbat, memlekette iseniz oldukça iyi.

aradaugrarim' Alıntı:
Sonuç olarak;

Hocam gayet iyi özetlemiş. Memleketinde isen süper yoksa hiç bir anlamı yok ...

benim anlamadığım bi durum var.üç yıldır bir temmuzda görevlendirme onayları geliyordu da şimdi ne oldu bu sene değişen ne

Geri