Konya Formatörlük Resmi Cevap

Kodla Büyü

teacher42

Site Gezgini
eylül 10 da formatörlüklerin başka vilayetlerde başlatıldığını Konya da ne olacağına dair olumlu yada olumsuz bir cevap verilmesini istedim aldığım cevap aşağıda arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    240.7 KB · Görüntüleme: 1,431
hocam koda bakarsanız yazıyı 10 nolu ilçe milli eğitim müdürlüğü il milli eğitime yollamış( yazışma kodları yanımda olmadığından 10 nolu ilçe hangisi onu bilmiyorum)
büyük ihtimal ilçe bimer e yapılan başvuruya cevap vermiş

Bakış açısına bak ya. Her yıl zeten bakanlığın onay vermesi gerekmez ki. Daha önceden yayınlanmış yönetmelikler var. İsteseler onları ilgi gösterip rahatlıkla görevlendirme verebilirler. Yaptıkları her işte böyle bir mantık yürütürlerse hiç bir iş yapamazlar. Yönetmelikler genelgeler resmi gazete niye var.

görevlendirme yapmamalarının sebebi
bakanlık dışında görevlendirilmiş olan bir süürrrrrrrrrrüüü o....çocuğunun(o..... çocuğu olmayanları ayrı tutuyorum) görevlendirilmesi iptal edildi bu sayı tam olarak 7800 kişi yani öğretmen bu kişiler
ziraat te bankalarda belediyelerde bakanlıklarda yani kim nereyi tuttuysa orayıı...............
işte yeni bakan bunların hortumunu kesmek için bakanlık dışı bütün görevlendirmelerin iptal edilmesini ve bir daha kendisinin onayı olmadan asla görevlendirme yapılmamasını emirrrrrrrrrrr etti haşmetleri.
ilmemlerdeki salaklarda bunu kendilerine anladı taka taka formatörlere taktılar bu görevlendirme yazısı vs sini halbuki bugün butün il ilçe memlerde bir sürrrrrrrrrrüü arge görevlendirilmesi var eeeeeeeeee bunlar ne oluyor bir sürrrrrrrrrrüüüü avrupa birliği projelerinde görevlendirilmiş safsata var bunlar okul dışında bizim mi okul içinde formatör olmamız batmış birilerine
hem biz isek mesele tr geneli 12 bin formatör vardı oysa görevi iptal edilen dınkof sayısı 7800 kişi burda bir tezatlık yok mu
bu kadar salak başlar olunca olanda bilişimcilere oluyor ne olursa olsun en boktan faturasını önce bizim branşa kesiyorlar ama eminim ki bizler norm fazlasıyken kılını kıpırdatmayan bir süüüüürrrü öğretmen bugün nasıl norm fazlası ve hepsi bir köşede ağlıyorlar şu an aynı onlarında başına bu şeyler gelecek hiç endişe etmesinler mücadele etmeyen başkasının hakkını heleki meslektaşının hakkını korumayan savunmayanların sonu hep aynısıyla sonuçlanacak bizde kenardan izleyecez onlar gibi hiç merak etmesinler.

konyada il milli eğitim müdürü yapılan baskılara dayanamadı ve görevinden ayrıldı yerine müdür yardımcısı vekalet ediyor bu kişide bakanlıktan yazı gelmez ise görevlendirme yapmam diyor.

fırtına086' Alıntı:
hocam bimerden mi bu cevap nereden
hocam milli eğitim bakanlığı bilgi edinmeye yazdım.cevap konya il e oradan meram ilçe mem e gitmiş oradan cvp geldi.baktım çok yorum var bende resmi ağızdan cevap almak adına yazdım.

hocam yazıyı dikatli okursanız ankara il den cevap istemiş niye formatör yapmadınız diye ilçede bakanı gerekçe göstermiş :D

görevlendirmeye VALİLİK yapar onay mervi VALİLİKTİR bu konuyu bakanlığa soralım diyecek kadar adamlar yönetmelik bilmezler mi? Yazık

eğitekten illere cevap gitmediğine göre iki ihtimal var ya bu defa çalışma bitmek üzere ya da görevlendirme konusunda bakandan korktukları için karışmıyorlar.

sisss' Alıntı:
eğitekten illere cevap gitmediğine göre iki ihtimal var ya bu defa çalışma bitmek üzere ya da görevlendirme konusunda bakandan korktukları için karışmıyorlar.

2. şık olmaz inşallah, sona yaklaşıyoruz demektir..

Geri