Konya il dışı merkezde yer yok

Kodla Büyü

akdenizkanki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocam merkez ilçelerde il içi tayinde de açılmamıştı. Sadece toplam iki yer açılmıştı biri meram diğeri selçukluydu. Selçukludaki okul açık hala hatta benim 2. tercihimde orası giden olayınca açık gösteriliyor. Merkez malesef dolu hocam :(

Hocam merkez çakılı merkezde sadece meslek lisesi bazında iki kişi yer değiştirdi onlarında puanları 200 ün üstünde diğerleri yerinden kıpırdayamadı
bir çok kişi il içi tayin istedi ama kıpırdama olmadı rotasyonda nasıl olacak bilmem artık.

Hocam bu arada sadece konya böyle değil bizim branş için ben eskişehire istemeyi düşünüyorum merkezde hiç açık yok az önce baktım bu gidişle 10 yıl gidemem gelen gitmiyor. :)

Re: Ynt: Konya il dışı merkezde yer yok

dersimizvar' Alıntı:
Hakikaten rotasyon lazım oldu. Değilse merkezdeki okullara nasıl gidebileceğiz.
İyi de...Rotasyon temmuz ayında ve birbirleri arasında puan esaslı olacak.Sana göre bakacak olursak;
Ha rotasyon olmuş, ha meram da mc Donald's açılmış.
Bu branşta Her okulda ortalama bir kadro oldukça sirkulasyon çok zor.

Konya merkez full. İl içi atamalarda da Karatay'a bağlı köyler açılıyor genelde. Yapacak tek şey konya sınırlarında herhangi bir ilçeye tayin istemek. Tabi 3 yıl orada çalışacaksınız. Ya da Selçuklu'ya bağlı tepekent kasabası var. belediye otobüsleri de sefer yapıyor oraya, yaklaşık 50 km. Bütün öğretmenler merkezden gidip geliyormuş. Ayrıca kadınhanı, çumra, sarayönünün çoğunluğu günlük gidiş geliş yapıyor.Bunlarda tercihlerde dikkate alınabilir.İyi düşünmek lazım...

dersimizvar' Alıntı:
Bu hengamede en azından bazı yerler açılır. 5 yıldır merkezde bir yer açılmaz mı
Hengame var ama sanırım seni ilgilendiren bir hengame değil.
İstediğin merkezde 25 okul var diyelim. Bu adamlar, Rotasyon olsa 250 puanla köye yada doğuya mı gidecek?
Yine 200 250 puanlı biri ile 25 okuldan Rotasyona tabi biri ile temmuzda yer değişecek.
Farzet ki ildışı istedi yada emekli oldu. Norm fazlalığı olanlar yada iliçi 200 puanı olanlar sıramatikten yerleşir. İliçi tercihinde 2. Hatta 5. İnha olması normaldir. İldışında ise bir kere atama olur.
COBOL hocanın bir sözü var.
Puan-Puan-Puan
Ben sınıf Öğretmeninin birinde 700 puan görmüş biriyim.Adam rotasyondan gitse nereye gider? Sen hesap et.Bu arada;
Bilişimde her okulda genelde 1 kadro bulunur. Sıkıntı buradan çıkıyor.

Tavsiyem
Okul beğenmemezlik etmeden.Tüm tercihleri doldurun. Çünkü;
İliçi - ildışı aynı anda yapılmıyor.
İldışı bir kere.
İliçi ise 5-6 inhada yapılıyor.
Yani dezevantaj burada başlıyor.

Geri