konya meram 99 puan kim arkadaşlar?

Kodla Büyü

emifay

Site Gezgini
yalnış anlamayın merkezde tek okul ve 99 puanla atanılmış bi öncelikle mi atandı acaba çok merak ettim.

sadece meram yazmıştım. çok merak ettim 117 puanım vardı, farklı bir il için uğraşmıştım o oldu da. konya merkez okulunun bu kadar düşük puana kapatmasına şaşırdım. öncelik durumuna göre mi bu puanla gidildi onu merak ettim o kadar yani...

eşdurumundan il içi isteyebilmek için meram yerine çumra yazmıştım, 114 puanla atandım. Meram'a uzaklığı 50 -60 km imiş. Ulaşım daha kolay olur diye Çumra'yı yazdım. Herkese hayırlı olsun.

adeministrator' Alıntı:
eşdurumundan il içi isteyebilmek için meram yerine çumra yazmıştım, 114 puanla atandım. Meram'a uzaklığı 50 -60 km imiş. Ulaşım daha kolay olur diye Çumra'yı yazdım. Herkese hayırlı olsun.
hocam ben çumralıyım.. van'da görev yapıyordum. bende istanbul'a gideceğim. Hakkınızda hayırlı olsun. çumra dan konya ya yarım saatte bir otobüs var. Kontur firması büyük bir firma.. konya da çalışıp çumra da oturan birçok tanıdığım var... sıkıntı olmaz...

hocam Konya merkezdeki anadolu liseleri yıllardır açık. nedense pek isteyen yok. ben de 5 yıl once çok kolay bişekilde anadolu lisesine geçtim. 5 yıldır bu merkez anadolu liseleri açıktı ama kadro açılmıyordu.

burdurdan antalyaya (eski yol) konturla çok gidip gelmiştim. Otobüsleri falan iyiydi o zamanlar. (198x - 199x). Konyalı müdürümden öğrendim ulaşımının iyi olduğunu ama o 3-5 dakikada bir araba var diyordu. İnşallah hayırlısı olur.

öncelik derken nasıl bir öncelik olabilirki ki? iller arası yer değişirmede?

bucepholus' Alıntı:
irembilisim' Alıntı:
bucepholus' Alıntı:
hocam benim puanım 104 sarayönüne çıktı tayinim hatunsaray da 2. tercihimdi.

Hocam hangi okula geldiniz Sarayönü'nde?
halıcı Atatürk ortaokulu hocam.

Hocam hayirli olsun. Ladik Kasabasina gelmissiniz. Muduru iyidir, Muammer Bey, eski Sarayonu Halk Egitim Muduruydu, 2 yildir o okulda. Sanirim gidis gelis yapacaksiniz, Konya otogardan servis var, okul acildiktan sonrada kendi arkadaslarinizla ekipte kurabilirsiniz. Okul binasi yeni, Ladik'in merkezinde...

Geri