hocam bu yazan arkadasdlar paylasıp gidiyor bi göremedik cok mu zor printscreen yapmak kitefbilisim' Alıntı:konyadaki okulların puanlarını paylaşabilir misin eğer varsa
hocam ben çumralıyım.. van'da görev yapıyordum. bende istanbul'a gideceğim. Hakkınızda hayırlı olsun. çumra dan konya ya yarım saatte bir otobüs var. Kontur firması büyük bir firma.. konya da çalışıp çumra da oturan birçok tanıdığım var... sıkıntı olmaz...adeministrator' Alıntı:eşdurumundan il içi isteyebilmek için meram yerine çumra yazmıştım, 114 puanla atandım. Meram'a uzaklığı 50 -60 km imiş. Ulaşım daha kolay olur diye Çumra'yı yazdım. Herkese hayırlı olsun.
bucepholus' Alıntı:hocam benim puanım 104 sarayönüne çıktı tayinim hatunsaray da 2. tercihimdi.
2003 ilk tayin yerim sarayönü merkez ilköğretim okulu hayırlı olsun....irembilisim' Alıntı:bucepholus' Alıntı:hocam benim puanım 104 sarayönüne çıktı tayinim hatunsaray da 2. tercihimdi.
Hocam hangi okula geldiniz Sarayönü'nde?
halıcı Atatürk ortaokulu hocam.irembilisim' Alıntı:bucepholus' Alıntı:hocam benim puanım 104 sarayönüne çıktı tayinim hatunsaray da 2. tercihimdi.
bucepholus' Alıntı:halıcı Atatürk ortaokulu hocam.irembilisim' Alıntı:bucepholus' Alıntı:hocam benim puanım 104 sarayönüne çıktı tayinim hatunsaray da 2. tercihimdi.