Konya Merkezde Elektirik kesintisi ve sonucu

Kodla Büyü

mk_2007

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar Sabah saat 10:00'da meydana gelen elektirik dalgalanması sonucu 6 bilgisayrımızın power yandı. Çevre Okullarda da aynı şekilde bilgisayarlar arızalanmış. Konya Merkezde çalışan arkadaşlar; sizin okullarınızda böyle bir durum oldu mu? Konu ile alakalı tutanak tuttuk. Tutanağı medaşa mı yoksa ilçe milli eğitime mi göndereceğiz. cevaplarsınız sevinirim.

Bizim köydede oldu öyle bir şey elektrik dağıtım şirketi gelip inceliyor. Sonra ödüyor zararı. Hatta dayımların çamaşır makinası, buzdolabı vs. hep yandı kimsini tamir ettirdiler kimisini yeni gönderdiler. Diğer dayımlarda, ekipler gezip zararı çıkartırken bir arıza yokmuş aradan 1 hafta geçmiş onların buzdolabıda bozuldu ellerinde patladı :D

Evet hocam hatta bu arada diğer çalışanlarıda uzun uzun çalıştırın bozulacaksa adamlar gelmeden onlarda bozulsun. Sonra elinizde patlayabilir. :D

cingozcemal' Alıntı:
Evet hocam hatta bu arada diğer çalışanlarıda uzun uzun çalıştırın bozulacaksa adamlar gelmeden onlarda bozulsun. Sonra elinizde patlayabilir. :D

Teşekkürler hocam. Yanmış 2 tane daha power vardı onlarıda bilgisayara takarım olmassa :wink:

mk_2007' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:

Teşekkürler hocam. Yanmış 2 tane daha power vardı onlarıda bilgisayara takarım olmassa :wink:

Nasılsa oda devletin buda devletin, gayserili misin ne hocam :)

cingozcemal' Alıntı:
mk_2007' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:

Nasılsa oda devletin buda devletin, gayserili misin ne hocam :)

Kendimi Ço mu belli ettim hocam:) gayserilyim.

benim labda da 2 bilgisayar yandı. tutanak tuttum medaşa gönderdik. diğer okuldada 3 tanesi yanmış. devletin malı olsada yazık değilmi bu bilgisayarlara bilgisayar bulamazken olanlarda yanıyor. :verymad:

faruk8542' Alıntı:
benim labda da 2 bilgisayar yandı. tutanak tuttum medaşa gönderdik. diğer okuldada 3 tanesi yanmış. devletin malı olsada yazık değilmi bu bilgisayarlara bilgisayar bulamazken olanlarda yanıyor. :verymad:
benim labda 2 tane daha önceden yanmıştı. bugünde 6 tane yandı. Diğer 2 taneye dönemin başından beri power aldıramadım buvesile ile belki alırım.

Bundan 3-4 sene önce bende kcetaş (kayseri) göndermiştim. Gelip incelediler, yok efendim söyle böyle deyip gittiler. Kusuru kendilerinde bulmadılar. Kısaca ödemediler kendimiz yaptırdık. Ve öyle bir yandı ki powerlar görecektiniz resmen patladı dumanlar içinde kalmışdı lab.

Ya bende de oldu ama tutanak falan tutmadım. Eski bir Dell bilgisayar vardı, elektrik gelip gittikten sonra açılmdı. Tüh ya keşke söyleseydim idareye de tutanak tutaaydık.

Bazen yanma dediğinizde aslında sigortası atıyor olabilir. Power in için açın cam içinde ince telli sigorta oluyor. O içindeki tele dikkatli bakın kopmuşsa kararmışsa o sigorta ucuz 50 Kuruşa bulursunuz. Değiştirin sorun çözülür. Yada sigorta yerine kıl gibi ince bir teli lehimleyin yine çözülür. 8)

Valla sabah sabahyangın çıkıyor sandım ortalık birden duman oldu. Yani Powerla kaldıysa iyi ankartlarda da sıkıntı var gibi.

Geri