konya selçuklu da btr toplantısı

Kodla Büyü
Hocam BT rehber öğretmenleri mi sadece,yoksa bt öğretmenleride katılıyor mu?Bende 2. dönem başvurmayı düşünüyorum lazım olan şeyler olabilir.

hocam bilmiyorum yazıyı görmedim idarecimiz çağırıp söyledi. başka bilgim yok

YAZI GELMİŞ. 60 GB HARDDİSK GETİRİN DEMİŞLER
NE VERCEKLER ACABA :D

çalışma esasları falan hakkında bilgi verceklermiş. inşallah moralimizi bozmazlar

Ekli dosyalar

hocam akıllı tahtaların içeriklerini verecekler. 60 gb lık hdd istediklerine göre.. şimdiden kolay gelsin hocam akıllı tahtalara içeriklerini yükleyeceksiniz..

windogs_ikspi' Alıntı:
hocam akıllı tahtaların içeriklerini verecekler. 60 gb lık hdd istediklerine göre.. şimdiden kolay gelsin hocam akıllı tahtalara içeriklerini yükleyeceksiniz..

akıllı tahta geçen sene gelen belediyenin taktıkları var 6 tane başka yok

arkadaşlar şube müdürü 2. döneme meb in bir yazı çıkaracağını, çalışma saatimizin 30 saat diye yanlış anlaşıldığını, o yazı da da 8-5 olacağını söyledi. moralim bozuldu.. :verymad: öyle olursa görev almayalım

biz dersler bitmeden gidersek okulda sorun çıkarsa ne olacakmış...

onun haricinde etkileşimli tahta kullanımı, içerikler vs.

nöbet, sınıf, kulüp verilmemesi, öğretmenlerin dersten sorunlar için çağrılmaması vb. şeyler için yazı gönderilmesi.

bence de 8-5 derlerse asla kabul etmeyelim. bu süreçde bize mecburlar.ortak hareket etmeliyiz.

bi okuldan çıkıp diğerine gitmek zaten mantıklı değil 8-5 in mantığıda yok.. neden derseniz ben 6 saat dersimi yaptımmı benim mesai biter. o gün yorulmuşumdur ve gider dinlenirim.. öyle bir şey olursa kesinlikle bende kabul etmem..

ben kesin etmem.. eğer konu ek ders ise egzersiz onayım var 6 saat, 10 saatte kurs açarım, 3 saatte hafta içinden geliyor.. etti 19.. ordan gelecek 18 saat ekders onların olsun..hafta içi iki günümde boş olur gezerim. :P

faruk8542' Alıntı:
ben kesin etmem.. eğer konu ek ders ise egzersiz onayım var 6 saat, 10 saatte kurs açarım, 3 saatte hafta içinden geliyor.. etti 19.. ordan gelecek 18 saat ekders onların olsun..hafta içi iki günümde boş olur gezerim. :P
hocam siz işin yolunu bulmuşunuz....

nese1982' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
hocam siz işin yolunu bulmuşunuz....

hocam sizde açın hem bayansınız, mahalledeki bayanlar genç kızlar özellikle ilgi gösterecektir kursa.

Geri