zaphere
Aktif Üye
Arkadaşlar, durumu kısaca şöyle özetleyeyim, mart ayı başında şef olarak görevlendirildim, şef olmadan önce 20 saat ders + rehberlik + 16 saat koordinatörlük toplamda 20 saat ek ders alıyordum. Ve salı-çarşamba dersim yoktu koordinatörlüğe bu günlerde gidiyordum. Şef olduktan sonra bakım-onarım planlama için salı günleri okulda kalmaya başladım, dolayısıyla çarşamba günleri koord. gittim.
Şimdi sıkıntı şurda, şef olduktan sonra sadece çarşamba günlerim boş olduğu için çok saygıdeğer müdürüm çarşamba günü sadece 8 saat ders var, dolayısıyla 8 saat koord. verebiliriz sana diyor. Böyle bişey var mı ya?? Koordinatörlüğün hesaplaması bu şekilde mi olur?? 1 koordinatörlük saati 1 ders saati mi olmak zorunda??
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yönetmeliklerde böyle bir şey göremedim...
Şimdi sıkıntı şurda, şef olduktan sonra sadece çarşamba günlerim boş olduğu için çok saygıdeğer müdürüm çarşamba günü sadece 8 saat ders var, dolayısıyla 8 saat koord. verebiliriz sana diyor. Böyle bişey var mı ya?? Koordinatörlüğün hesaplaması bu şekilde mi olur?? 1 koordinatörlük saati 1 ders saati mi olmak zorunda??
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yönetmeliklerde böyle bir şey göremedim...