Koordinatörlük Evrakı (Otomatik)

Kodla Büyü

kselici

Site Gezgini
Haftalık form A4 kağıdına iki adet yanyana basılır. A5 büyüklüğündedir.
Haftalık, Aylık form ve Devamsızlık çizelgesi otomatik doldurulur ve yazdırılır.

1 - Veritabanı sayfasına gereken işletme ve isim bilgilerini girin.
2 - Form sayfasında yıl ve ayı değiştirin.
3 - Seçeceğiniz güne bağlı olarak işletme ve gidilebilecek tarih bilgileri güncellenir.
4 - Form çeşidini seçin (Aylık, Haftalık, Devamsızlık).
5 - Çıktı almak istediğiniz işletmeleri seçin.
6 - Aylık ve Haftalık form çıktısı için işletmelere gidilen tarihleri seçin. (Devamsızlık formu için mecburi değildir.)
7 - Printer resmine tıklayın. Seçilen işletmelere ve tarihlere ait bütün formlar tek seferde yazdırılacaktır.

Not: Ofis 2010 ve 2013'te listbox boyutları bozulabiliyor. Dizayn modunda düzenlemek kafi. Fonksiyonda sorun olmuyor.

Ekli dosyalar

• 201192775323.png
    201192775323.png
    26.6 KB · Görüntüleme: 2,636
  • Koordinatörlük_v2.rar
    Koordinatörlük_v2.rar
    108.8 KB · Görüntüleme: 1,394
Hocam öncelikle paylaşımınız için çok teşekkürler, fakat bende şöyle bir hata verdi;

Excel 'Koordinatörlük_v2.xlsm' içinde okunamayan içerik buldu. Bu çalışma kitabının içeriğini kurtarmak istiyor musunuz?Bu çalışma kitabının kaynağına güveniyorsanız, Evet'i tıklatın.

evet'i tıkladığımda ise dosya açılıyor fakat işlevler çalışmıyor. Sorun benim excel programımda mı yoksa dosyada mı anlamadım.

HOCAM VERİTABANI SAYFASINA işletme adını girince form sayfası güncellenmiyor.
eğer sorun düzelirse başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık...

erginbakla' Alıntı:
HOCAM VERİTABANI SAYFASINA işletme adını girince form sayfası güncellenmiyor.
eğer sorun düzelirse başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık...
Hocam uzun zamandır kullanmıyordum bunu. Bizim okulda artık evrakı idare programdan çıktı alıp veriyor.
Şimdi denedim, Kaydı tam olarak girmek gerekiyor veritabanına. Ve formda da gün listesini tazelemek gerekiyor. Gün seçilince (Pazartsi,Salı....) o gün gidilecek işletmeler listeye geliyor.

zaphere' Alıntı:
Hocam öncelikle paylaşımınız için çok teşekkürler, fakat bende şöyle bir hata verdi;

Excel 'Koordinatörlük_v2.xlsm' içinde okunamayan içerik buldu. Bu çalışma kitabının içeriğini kurtarmak istiyor musunuz?Bu çalışma kitabının kaynağına güveniyorsanız, Evet'i tıklatın.

evet'i tıkladığımda ise dosya açılıyor fakat işlevler çalışmıyor. Sorun benim excel programımda mı yoksa dosyada mı anlamadım.
Üstat, Ergin Hocam açmış dosyayı. Ofis sürümüyle falan alakalı olabilir.

Geri