koordinatörlük görevi

Kodla Büyü

halcan83

Üye
öyle bir ilçede okulda görev yapıyorumki koordinatörlükten bi haber..2-3 saat koorrdinatörlükle iş yaptırıyorlar bize..benim bu sene 9 öğrencim var ..bunları 2 işletmeye bölüştürdüm..okulun bize vereceği 2 saat korrdinatörlük...işletme sayısına göre hareket ediliyor 1 işletmeyse 1 2 ise 2 saat öğrennci sayısı gözardı ediliyor.sanki para ceplerinden çıkıyor..ne yapabilirim bu konu ile ilgili

Re: Ynt: koordinatörlük görevi

Dilekce yaz kabul etme zorla- verirlerse ayda-- bir git yada ogrencileri okula cek okulda ders ver 24 saat rapor tut isyeri uygun degildir diye sende yetkilerini kullan hocam

kraldan çok kralcılar var başımızda... Devletin en düşük maaşlısı olmamıza rağmen yinede maaşımız ve ekdersimiz üzerinden saçma sapan hesaplar yapılıyor... Allah yarımcımız olsun... Hocam yönetmelik billen arkadaşlar muhakkak cevap vereceklerdir...

yeni yayımlanan orta öğretim kurumları yönetmeliği

(6) İşletmelerde mesleki eğitimle ilgili olarak;
a) Öğrencilere, yaşına uygun asgari ücretin 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununda belirlenen tutarı kadar ödenecek ücret, ücret artışı ve diğer imkânlar konusunda öğrenci reşitse kendisi; değilse velisiyle birlikte işletmelerle eğitim sözleşmesini imzalar.
b) Eğitimin öğretim programına uygun olarak yürütülmesi ve okul-işletme arasında sürekli işbirliğini sağlamak amacıyla bir koordinatör müdür yardımcısıyla ilgili alandaki öğretmen, öğrenci, işletme sayısı ve işletmelerin okula uzaklıkları dikkate alınarak aynı alanın atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenleri arasından yeterli sayıda koordinatör öğretmen görevlendirir, rehberlik eder ve denetler. Yönetici ve öğretmenlere, "işletmelerde meslek eğitimi" adıyla verilecek ek ders göreviyle ilgili programı hazırlar ve millî eğitim müdürlüğüne onaylatır.

Re: Ynt: koordinatörlük görevi

dokmeefrail' Alıntı:
Dilekce yaz kabul etme zorla- verirlerse ayda-- bir git yada ogrencileri okula cek okulda ders ver 24 saat rapor tut isyeri uygun degildir diye sende yetkilerini kullan hocam

okulda yapmayıda düşündük ama yok öğrenci şikayet edermiş olmazmış ki saddce benim bölümümde değil biz okulda 5 ayrı bölümüz 5 inde de aynı sıkıntı var..senelerdir bu şekilde yürüdüğü için kimsede birşey demiyor
blackrose' Alıntı:
yeni yayımlanan orta öğretim kurumları yönetmeliği

(6) İşletmelerde mesleki eğitimle ilgili olarak;
a) Öğrencilere, yaşına uygun asgari ücretin 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununda belirlenen tutarı kadar ödenecek ücret, ücret artışı ve diğer imkânlar konusunda öğrenci reşitse kendisi; değilse velisiyle birlikte işletmelerle eğitim sözleşmesini imzalar.
b) Eğitimin öğretim programına uygun olarak yürütülmesi ve okul-işletme arasında sürekli işbirliğini sağlamak amacıyla bir koordinatör müdür yardımcısıyla ilgili alandaki öğretmen, öğrenci, işletme sayısı ve işletmelerin okula uzaklıkları dikkate alınarak aynı alanın atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenleri arasından yeterli sayıda koordinatör öğretmen görevlendirir, rehberlik eder ve denetler. Yönetici ve öğretmenlere, "işletmelerde meslek eğitimi" adıyla verilecek ek ders göreviyle ilgili programı hazırlar ve millî eğitim müdürlüğüne onaylatır.

maddeyi göstereyim bakalım inşallah değişir bişeyler ama onlar anlamak istediklerini anlayacak eminim işletme hem yakın hem sayı az diyecek öğrenci sayısı görülmeyecek..teşekkürler hocam yinede

hocam şu durumda hemen hiçbir işyeri uygun değil staj yaptırmak için ama bizler herhafta gittiğimizde uygundur diye imza atıp onaylıyoruz asıl şimdi hata yapıyoruz siz dediğimi yapın bence haftalık görev formunuzda ve aylık imzalattığınız formda gerekli yerleri uygun değil diye işaretleyin. işyerinde eğitici personel olması lazım usta öğretici olması lazım sizin verdiğiniz programın öğrenciye uygulatılması lazım iş güvenliği ile ilgili tedbir alınması lazım vs vs

öğrenciileri 9 farklı işletmeye yaymayı neden düşünmediniz ?
o zaman 9x2 = 18 saat ederdi
.
bir diğeri normunuz kaç. sonuçta norm hesabında 24 saat olarak hesaplanıyor. 41 saatten az ders alıyorsanız bunu sebep göstererek okul idaresine bir dilekçe verebilirsiniz
..

Geri