Koordinatörlük gunleri

Kodla Büyü

roninalp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Forumda aradım ama göremedim. Son sınıfların işletme günü çarşamba perşembe cuma. Ama bana koordinatorluk gunleri pazartesi perşembe olarak ayarlanmış. Pazartesi gelip okulda okulun işleri yapılacakmis. Bu işin mevzuatı nedir ne değildir. Teşekkürler

okulun işleri yapılacakmış? :D hocam kusura bakmayın da böyle durumların ortaya çıkmasında en büyük sorumlu sizsiniz. forumda aramak yerine neden yönetmelikte aramıyorsunuz? yapacağınız şey ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 88i açıp bakmak

MADDE 88- (1) İşletmelerdeki mesleki eğitimle staj ve yaz uygulamalarının planlı olarak yürütülmesi, programa uygunluğunun izlenmesi, ortaya çıkabilecek sorunların belirlenmesi, öğrencilerin başarı, devamsızlık ve disiplin durumlarının izlenmesi ve rehberlikte bulunulması amacıyla okulda alanı atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenler arasından koordinatör öğretmen görevlendirilir.

burada amacıyla ifadesinde okul işlerini yapmak geçiyor mu?

f) Koordinatör öğretmenin görevlendirilmesi, öğrencinin işletmede bulunduğu günlerde yapılır. Aynı işletmede aynı alanda mesleki eğitim gören 15 öğrenciye kadar bir koordinatör öğretmen görevlendirilir. Bu kapsamda aynı öğrenci gurubu için haftada bir defa ve yalnız bir öğretmene koordinatörlük görevi verilir.

buna göre de pazartesi size görev verilemez.. iki işlem de kural dışı..

Programı değiştirmeye niyetli değil gibiler. Bizi başka bölümün koordinatörlüğüne karşılıklı gorevlendireceklermis. Bölümlerin kendi öğretmenleri varken bildiğim kadarı ile böyle bir uygulama yapamazlar. Ama ola ki yaparlarsa nereye durumu bildirmek gerekiyor

Geri