koordinatörlük ile ilgli bir soru

Kodla Büyü

memojahn

Üye
Merhabalar, Meb'den koordinatörlük ile ilgli yeni bir yazı geldi gördüyseniz. 12. Sınıfta 11 öğrencimiz var. tek öğretmen. Öğrenciler 3 farklı işletmedeler. Öğretmenimiz en fazla 8 saat mi alabilir. şu an 14 saat alıyor bu doğru mu? Teşekkür ederim

hocam 11 öğrenci bir grup yapar.
1 grup ta ders saati kadar ücret alınabilir maksimum.
yani 24 saat ek ders verilebilir koordinatörlük için.
8 saat bir gün için verilebilecek maksimum ücret.
3 işletme konusunda da komisyon(bölüm şefleri, birer bölüm öğretmeni ve koordinatör müdür yardımcısından oluşan) işletme başına ücret belirler.
işletmeye belirli sayıdan fazla öğrenci gidiyorsa ücret belirlenecek miktarda artırılabilir
kolay gelsin

memojahn' Alıntı:
Merhabalar, Meb'den koordinatörlük ile ilgli yeni bir yazı geldi gördüyseniz. 12. Sınıfta 11 öğrencimiz var. tek öğretmen. Öğrenciler 3 farklı işletmedeler. Öğretmenimiz en fazla 8 saat mi alabilir. şu an 14 saat alıyor bu doğru mu? Teşekkür ederim
Ücret hesaplaması ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin ilgili maddesine göre yapılır.
Gelen yeni bir yazı varsa ekle.

kade38' Alıntı:
hocam 11 öğrenci bir grup yapar.
1 grup ta ders saati kadar ücret alınabilir maksimum.
yani 24 saat ek ders verilebilir koordinatörlük için.
8 saat bir gün için verilebilecek maksimum ücret.
3 işletme konusunda da komisyon(bölüm şefleri, birer bölüm öğretmeni ve koordinatör müdür yardımcısından oluşan) işletme başına ücret belirler.
işletmeye belirli sayıdan fazla öğrenci gidiyorsa ücret belirlenecek miktarda artırılabilir
kolay gelsin

Teşekkür ederim hocam :)

egunay' Alıntı:
memojahn' Alıntı:
Ücret hesaplaması ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin ilgili maddesine göre yapılır.

İlgili maddeleri biliyoruz. Görüş yazısı okullara geldi idarenden edinebilirsin. Ekle falan hiç hoş değil çocuk azarlar gibi?

memojahn' Alıntı:
egunay' Alıntı:
memojahn' Alıntı:

İlgili maddeleri biliyoruz. Görüş yazısı okullara geldi idarenden edinebilirsin. Ekle falan hiç hoş değil çocuk azarlar gibi?
İlk mesajını bir oku istersen. Sorduğun soruda bir yazıdan bahsediyorsun ama yazıyı eklemiyorsun, konu yok, sayısı yok, tarihi yok. Biz müneccim miyiz bahsettiğin yazıyı bilelim. Bize gelen bir yazı da yok.

arakdaşlar başlık eklenmşken sorayım. yaz stajında Büyükşehire bağlı ilçede hafta da toplam kaç saat ekders alabilir. öğrenci sayısı 29

Yönetmelik açık, 20 saate kadar alabilirsiniz. 29 kişi normalde 3 grup oluşturduğundan, 72 saate (alan şefliği de eklenirse 82 saate) kadar ek ders verilebilir.

mutlu112' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
arakdaşlar başlık eklenmşken sorayım. yaz stajında Büyükşehire bağlı ilçede hafta da toplam kaç saat ekders alabilir. öğrenci sayısı 29
hala cevap bekliyorum :)
..
yakuphan' Alıntı:
Yönetmelik açık, 20 saate kadar alabilirsiniz. 29 kişi normalde 3 grup oluşturduğundan, 72 saate (alan şefliği de eklenirse 82 saate) kadar ek ders verilebilir.
..
yakuphan hocam YAZ STAJINDA 24xgrup sayısı hesaba katılmaz.

29 öğrenciye işletme bulunamaz ve OKULDA STAJ yapılırsa günde 8 saat haftada 40 saate kadar ücret verilebilir. 4 hafta boyunca da tek öğretmen bu ücreti alabilir
29 öğrenci işletmeye giderse tek öğretmene yine 20 saate kadar işletme verebilirsiniz...

yakuphocam barbaryan hocam cevaplarınız için tsk ederim. hasta yaşlı hizmetleri bölümü 29 öğrenci hepsi aynı hastanede staj yapacaklar tek kordinatör öğretmen benim.
bunun haricinde çocuk gelişim bölümünde 1 tane öğrenci başka bir okulda staj yapacak onunda kordinatörlügünü bana verecekler

STAR da UPSIDE DOWN diye bir film var. onu izliyordum. reklam arasında foruma bakınca filmin etkisi herhalde yazıların bir kısmını ters görmeye başladım :)

HoCam 11 öğrenci 1 GRUP yapar ...
1-Ortaogretim kurumları yönetmeliğine göre maksimum 24 saat koord. Görevi verilebilir.

2-Ek ders yönetmeliğine göre eğer 2 öğretmenseniz 12-12. Paylaşabilirsiniz 3 öğretmenseniz 8-8-8 paylasabilirsiniz.. Amma tek öğretmenseniz iliniz büyükşehir ise maksimum 20 saatini alabilirsiniz... O da il merkezinde bir ilcede iseniz.... merkeze uzak ilceler son kanunla büyükşehir sınırlarına alındığı için muallâktadır. Yönetmeliğe göre Teoride 20 saat alabilirsiniz ama uygulanmış örneğini henüz görülmediğinden su an okul idareleri biraz mesafeli durmaktadır.

Büyükşehir olmayan bir ilde iseniz ise maksimum 16 saat alabilirsiniz..

Geri