__AtmacA__' Alıntı:
myesil' Alıntı:
Şimdi hocam 66 saat ders varmış okulunuzda. Eşit olarak dağıtılmış.34+32
İlgili madde
(2) Koordinatör öğretmen görevlendirilmesinde aşağıdaki esaslar dikkate alınır:
a) Okuldaki teorik ve uygulamalı meslek dersleri, ders bütünlüğü dikkate alınarak öğretmenlere dengeli olarak dağıtıldıktan sonra işletmelerde meslek eğitimi adı altında ek ders görevi verilir.
Bu şartlarda dağıtım doğru. Bu dağıtımdan sonra Sana şeflikten başka verecek ders kalmamış ki !
Senin koordinatörlük alman için ders dağıtımını başka şekilde yapman lazım. O zaman da öbür arkadaşın tüm derslere girmiş olacak. Yani 10 saatte şeflik eklersen 34+32+10=76/2=38 er saat ders düşer. Sen 28 saat ders + 10 şeflik+7 saat kord+2 bonus=47 saat ekders alırsın. Diğer arkadaşın 38ders+2rehberlik+3bonus+6 koord =49 saat ekders alır (Tabi böyle parçalı parçalı idare verirse.)
Yada senin paylaşım önerin nedir ? Hem şeflik hem kord mu istiyorsun?
Benim önerim şu:
Ben: 29 saat ders + 10 şeflik + 6 koordinatörlük + 2 bonus = 47
Diğer arkadaş: 35 saat ders + 2 rehberlik + 10 koordinatörlük + 3 bonus = 49
artan 2 saatlik bi ders var onu da diğer meslekçi arkadaşlara verilebilir. Ben bilişim öğretmeni de değilim bu arada.
..........
Keşke bu soruyu sorarken sağlıklı yanıt alabilmeniz için
1. sınıflarınız ve öğrenci sayısı / grup sayısı (toplam ders yükünü bulmak için)
2. alandaki öğretmen sayısı
3. atölye şefi ve alan şefi sayısı
gibi bilgileri de paylaşsaydınız.
Zira resmi açıdan işi kılıfına uydurmak isteyen idareci işi biliyorsa size 1 saat bile koordinatörlük vermeden meslekçi idarecilere koordinatörlük vererek de işi çözebilir.
Nasıl mı?
İlgili madde
(2) Koordinatör öğretmen görevlendirilmesinde aşağıdaki esaslar dikkate alınır:
a) Okuldaki teorik ve uygulamalı meslek dersleri, ders bütünlüğü dikkate alınarak öğretmenlere dengeli olarak dağıtıldıktan sonra işletmelerde meslek eğitimi adı altında ek ders görevi verilir.
İlgili madde uyarınca bir dersteki grup sayısı 3 ise ve siz 1 öğretmen yada 2 öğretmen derse giriyorsanız idareciniz yukarıdaki alıntıda bulunan maddeyi dayanak göstererek derse 3 öğretmen sokup ders yükünüzün tamamını teorik derslerle doldurabilir.
DAHA SAĞLIKLI CEVAPLAR İSTİYORSANIZ LÜTFEN YUKARIDAKİ BİLGİLERİ DE PAYLAŞIN...