Koordinatörlük

Kodla Büyü

egeli_09

Aktif Üye
Arkadaşlar görev yaptığım yer büyükşehire bağlı merkez ilçe.Okula yeni atandım okuldaki hocalar 15'şer! koordinatörlük alıyorlarmış.Benim gelmemle birlikte idare koordinatörlüğü 13 saate düşüreceğini söylüyor md.yardımcısı.Yasal olarak yapabileceğimiz bir şey var mı?Başka bir okulda arkadaşlar 20'şer saat alıyor.Ne yapmamı öneriyorsunuz?

iyi akşamlar hocam konu ile ilgili net bir bilgi vermemişsin ki cevap verelim tamamda kaç öğretmensiniz 12. sınıfların ders yükü ne kaç şef var vs. bunları söylersen önce sonra bakalım senin duruma. koordinatörlüğünde hesaplanmasında bazı hususlar var kafaya göre dağıtmıyor idarecinde

hocam 9 öğretmen.Bunla ilgili yönetmeliği aradım ama bulamadım.İşletme güzergahı,işletme sayısı vs den bahsediyor ama net bi kıstas yok.

8 öğretmen sizinle beraber 9 diyelim 8*15 120 saat civarı bölümdeki 12. sınıfların işletme ders yükü var anlaşılan bunun hesaplanması işletmeye giden 12. sınıf öğrencilerinin grup sayısı çarpı 24 + şeflikler sonra öğretmenlere işletme işletme öğrenci öğrenci dağıtılıyor o okulda daha önceden yapılan çalışmalar neticesinde hangi işletmeye kaç saat verileceği konuşulmuştur. 120 dersek ve 9 a bölersen 13 küsür kimi 14 olur kimi 13 kimiside 12 o sizin programlara göre belirlenir inşallah yanlış bilgilendirmemişimdir varsa hatam forumdaki arkadaşlar düzeltsin

Geri