Kopya Mağdurları Unutulmasın

Kodla Büyü

Dağcı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bilindiği üzere 2010 aralıkta kopya skandalı yüzünden geçen yıl il dışı tayin isteyen öğretmen arkadaşlarımız mağdur edilmemişti. Bu yıl ise il içi yer değiştirmede bakanlık bunu görmezden geldi ki bu il dışı atamasına da yansıyacak gibi. Sendikalar bu konuyu dile getirdi. Biz de sosyal medyadan elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışalım. Sayın Müsteşarımız Yusuf TEKİN'e twitter dan mesaj atabiliriz. mebparsonel.info.tr sitesinde bu konu açılmış durumda. Desteklerinizi bekliyoruz. #Kopyamağdurları

2010 kopya mağdurları il dışı istemede askerlik hesaba katılsa bile sıkıntı olmuyor. Ama su bır gerçek ki askerlık süreci cıkarıldıgında hizmet süresi 3yıl 6 ay olamıyor ve doğu görevini tamamlamamış olunuyor.

TAKIPteyimm
(2010 aralık atamasıyım dogudayım)

Yahu kısa dönem askerliği görevden saymaları gerekiyor. Askeri Öğretmenlerin ki sayılıp, bizimkiler sayılmıyorsa burada hak meselesi vardır. Aynı dönemde atandığımız bayan arkadaşlar il dışı atanacak bizler atanamayacağız. Lütfen Bimere, akime bu durumu iletelim. Ben ilettim, kılavuzu takip ediniz dediler ama sonuç çıkacak mı göreceğiz.
Aşırı talep olursa yapabileceklerine inanıyorum...

TAKİP!

il içi atamalarda bu durum arkadaşımın başına geldi arkadaşlar. 2010 aralıkta balıkesire atandı 2011 de van da askeri öğretmenlik yaptı. il içi tercih yapacağı sırada 2 yıl 9 ay çıktı mebbiste. şimdi bu durum il dışında da olursa ne olacak halimiz bizi asıl düşündüren kısım bu.

Müsteşar Sayın Yusuf TEKİN'e twitter dan mesaj attım sendikalara da mesaj atıcam inş isteğimizi dikkate alırlar

aynenbadi' Alıntı:
geçen sene 2-3 ay ile il dışını kaçırdım,askerlik yüzünden..sanki keyfimden gidiyorum askeree

Hocam bunun için uğraşmak lazım. Biz de aynı durumdayız. Bayanlara da açılmasın o zaman. Hak durumu söz konusu.
KISA DÖNEM ASKERLİK GÖREVDEN SAYILMALI, 31 ARALIK BAZ ALINMALI!

sadece bi kaç kişi değil bu durumda olan herkes gereken yerlere mail atalım arkadaşlar ben sonuna kadar bu işin peşindeyim gereken her şeyi yapıcam ulaşmam gereken her kuruma ulaşıcam

Akim: Hizmet süresi 2 yıl olabilir.
Bimer:
MEB: Kılavuza dikkat ediniz.
MSB: Askerlik vatani bir borçtur. Memurluk süresine eklenemez...

Haydi arkadaşlar azıcık daha uğraşalım, sayılı günler kaldı.
KISA DÖNEM ASKERLİK GÖREVDEN SAYILMALI, 31 ARALIK BAZ ALINMALI!

Geri