Koridorda Monitör Asacağız.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dattin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dattin

Aktif Üye
Atöyle binamızda monitör asmak istiyoruz. Buraya daha önce çalışma yapmış arkadaşlardan destek isteyeceğim.
İdareye yakın monitör çalışması yapanlarda olmuştu diye hatırlıyorum. Tv ekranda kayan yazı, resim video eklemek istiyoruz. Duyurular, özel günler vb fikirleri burada yayınlamak istiyoruz. Bunu Raspery pi üzerinden yapmayı planlıyoruz.

Hocam dediğiniz çoğu özellik www.dijitalpanotv.com web sitesinde bulunmaktadır. Burdan okulumuza ait bir hesap açıp raspberry pinden tarayıcı ana sayfasını ayarlayarak otomatik açılma yapabilirsiniz. Biz akıllı tv ile web tarayıcısıni tv den açıyoruz. Kumandayı güvenilir bir öğrenciye verdim sabak akşam aç kapa olayını yapıyor.

Hocam dediğiniz çoğu özellik www.dijitalpanotv.com web sitesinde bulunmaktadır. Burdan okulumuza ait bir hesap açıp raspberry pinden tarayıcı ana sayfasını ayarlayarak otomatik açılma yapabilirsiniz. Biz akıllı tv ile web tarayıcısıni tv den açıyoruz. Kumandayı güvenilir bir öğrenciye verdim sabak akşam aç kapa olayını yapıyor.
Hocam akıllı tv nin internetini Fatih ağına mı bağladınız.Biz sertifika sebebiyle Fatih ağına bağlayamadık Tv yi.

Evet fatih ağına bağlı. Sertifikati nasıl çözdüm hatirlayamadim. Ama sorunsuz kullanıyoruz 3 4 senedir. (Lg smart tv)

Geri