KPSS GÖREV TERCİHLERİ SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vgm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
banada BÖS (babayi aldiniz öğretmenim sonra) her zamanki gibi asistanlara cikmistir. aslinda meb camiasi bu asistanlarin tüm meb personelinden üst sayilmasi olayina tepki gostermeli ama nerdeee

gzegen' Alıntı:
banada BÖS (babayi aldiniz öğretmenim sonra) her zamanki gibi asistanlara cikmistir. aslinda meb camiasi bu asistanlarin tüm meb personelinden üst sayilmasi olayina tepki gostermeli ama nerdeee

valla hocam ÖSYM facebook sayfasına sürekli yazıyorum bu konuda fakat her defasında aynı savunma
Öğretmenler birlik değil, anca konuşuyoruz.

Örneğin bu konuyu sendikalara bildirmeliyiz , ben bildirdim.
Bana 1 sene boyunca ilk defa çıktı.

gzegen' Alıntı:
aynen katılıyorum. :+1: Ama nerde bizde kendi (M.E. B) sınavlarımızda bile hizmetliden sonra geliyoruz.

bana da cumartesi sabah ve cumartesi öğleden sonra çıkmış.:) Ama ben sorulari çözenlerin arasında olacağım. :):) İnşallah atanırım

OSYM nin bilişim öğretmenleri ile derdi var herhalde bizim okulda stajyer öğretmenlere bile çıktı bazı sınavlarda bi bize çıkmıyor.

6 Temmuz Cumartesi saah oturumunda yedek gözetmenlik görevi çıkmış. Bu sınav kaç saat arkadaşlar. 3 saat ise kabul etmemeyi düşünmüyorum.

banada ilk defa cös çıktı. eskiden iki oturum veriyorlardı. Şimdi tek oturum çıkıyor.

bana en son görev 2010 nisan da çıkmış ondan sonrada yok. zaten bu dönem hiçbir sınavda görev istemedim. en azından çıkmış mı ne olmuş diye merak edip bakmakla uğraşmıyor ve sonrasında yaşadığım sinirli halleri yaşamıyorum :verymad:

çıkıp çıkmadığını nerden sorguloynuz, kılavuzda onay iptal diye bir pencereden bahsediyor ama ber görmedim. öyle bir yer yok

Geri