KPSS görevli Raporunu Doldurmadım

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar görevli raporunu doldurmayı unutmuşum. 18 ekim son tarihmiş. başına gelen var mı ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa sevinirim.

aradın mı hocam osym yi ? ben arayıp bilgi almayı düşünüyorum. olmassa da yapcak bişey yok. para devlete kalcak napalım

Birşey olmaz arkadaşlar sadece paranız biraz geç yatabilir okadar.Zaten anket vari bir rapor.

gezegen10' Alıntı:
aradın mı hocam osym yi ? ben arayıp bilgi almayı düşünüyorum. olmassa da yapcak bişey yok. para devlete kalcak napalım

Yok aramadım ama önceden girdiğim Dikey Geçiş Sınavında da doldurduğumu hatırlamıyorum.
O sınavın ücreti yatmıştı bu da yatar sanırım.

görevli işlemleri sisteminde yatırılmayacaktır diye not düşmüşler.

ÖSYM Temsilcileri, ÖSYM Engelli Temsilcileri, Bölgesel ÖSYM Temsilcileri, Bina/salon görevlileri, Nakil Görevlileri ve Koruma Görevlileri sınavın sonlanmasından bir (1) saat sonrası ile sınavdan sonraki 2. iş günü saat 12:00 ‘a kadar http://gis.osym.gov.tr internet adresinden değerlendirme raporu doldurmaları gerekmektedir. Sistem üzerinden raporunu doldurmayan görevlilerin sınava ait görev ücretleri Merkezimiz tarafından ödenemeyecektir.

Bende doldurmadım. Eminim ki sınava girenlerin %80 i doldurmamıştır. Adamlar her sınavda bir şey çıkartıyor... Bu kadar rapor önemli ise at bi sms sınavdan sonra rapor doldurun diye zor bir şey mi ya. Resmen tuzak kurulmuş bir sistem..

ppll' Alıntı:
Bende doldurmadım. Eminim ki sınava girenlerin %80 i doldurmamıştır. Adamlar her sınavda bir şey çıkartıyor... Bu kadar rapor önemli ise at bi sms sınavdan sonra rapor doldurun diye zor bir şey mi ya. Resmen tuzak kurulmuş bir sistem..

inan haklısın hocam sınavın stresi ayrı bi dert bunca riski göze al gir bide rapor doldurmadık diye para yatmasın. Zaten yanımdaki öğretmen arkadaş panikten korkudan ne yapacağını bilemiyordu. herşeye yardımcı oldum sonucu bu

bi önceki ösym sınavında yds olması lazım doldurmadığım için bize yatmamıştı arkadaş aradı bu ilk uygulama olduğu için geçte olsa yatırılıcağını bundan sonraki sınavlarda yatırılmayacağını söylemişti arkadaşalrın dediği gibi yazıyorsa bi yerlerde doldurmayana yatırılmayacağı yatmaz bence

Büyük bir çoğunluk göreviyle alakalı yazıyı okumadan gidiyor. Ne yapacağını orda sağa sola bakarak anlamaya çalışıyor. Adamlar çare olsun diye görevi onaylarken adım adım pencere pencere uyarılar yayınlamaya başladılar ama büyük çoğunluk okumadan ileri ileri yapıp geçiyor. Sonra da bilmiyordum diyor. OSYM iyi yapıyor bence parayı yatırmazsa belki insanlar görevini okuyup anlayıp gider. Bir sınavda barkodları saçma sapan biryere yapıştıran birini gördüğümde çıldırmıştım adamlar resimli açıklama koymuşlar bir bak arkadaş ya hu

Kendi riskimizden bahsediyoruz sadece ama ya görevimizi adam gibi yapmadığımız için bir öğrencinin sınavı boşa giderse veya bir adaletsizlik oluşursa bu daha büyük bir sıkıntı değil midir?

Ben de başka bir mağduriyeti dile getireyim. Bir ilçede mesleki eğitim merkezinde görev yapıyorum. Bu güne kadar ilçede ÖSYM sınavları yapılmıyordu. Ama bu sefer Kasım ayı içerisinde KPSS sınavı yapılacak. Ben de görev almak için il merkezindeki ÖSYM koordinasyon merkezine başvurdum. Aldığım cevap şu oldu: "Hocam il/ilçe milli eğitim müdürlüklerinde ve mesleki eğitim merkezlerinde görev yapam öğretmenleri sisteme kaydedip görev veremiyoruz." Şimdi merakımı celbeden şu oldu: Acaba içinizde milli eğitim müdürlüğü veya benim gibi mesleki eğitim merkezinde çalışıp da ÖSYM sınavlarında görev alanınız var mı? Yoksa eleman beni başından mı savdı?

altintepebilisim' Alıntı:
Büyük bir çoğunluk göreviyle alakalı yazıyı okumadan gidiyor. Ne yapacağını orda sağa sola bakarak anlamaya çalışıyor. Adamlar çare olsun diye görevi onaylarken adım adım pencere pencere uyarılar yayınlamaya başladılar ama büyük çoğunluk okumadan ileri ileri yapıp geçiyor. Sonra da bilmiyordum diyor. OSYM iyi yapıyor bence parayı yatırmazsa belki insanlar görevini okuyup anlayıp gider. Bir sınavda barkodları saçma sapan biryere yapıştıran birini gördüğümde çıldırmıştım adamlar resimli açıklama koymuşlar bir bak arkadaş ya hu

Kendi riskimizden bahsediyoruz sadece ama ya görevimizi adam gibi yapmadığımız için bir öğrencinin sınavı boşa giderse veya bir adaletsizlik oluşursa bu daha büyük bir sıkıntı değil midir?
Sana gore biz hataliyiz o zaman. Yanlis mi anliyorum? Arkadasim bahsettigimiz olay sinavda degil sinavdan sonra gerceklesecek bi olay unutmanin ne oldugunu unutan siz degerli meslektasima unutma duygusunun ne oldugunu hatirlatirim. Biz de bu yollardan gectik sinavda en buyuk titizlikle isimizi yaptik salon baskani arkadas her zaman keske zizzinle birlikte gorev alsak bile dedi. Kusura bakmayin size katilmiyorum. Bilip bilmeden sacma sapan yorumlar lutfen uazmayin. Ayrica unutkanligimin sebebi de ilac kullanmamdandir.

gezegen10' Alıntı:
altintepebilisim' Alıntı:

Sana gore biz hataliyiz o zaman. Yanlis mi anliyorum? Arkadasim bahsettigimiz olay sinavda degil sinavdan sonra gerceklesecek bi olay unutmanin ne oldugunu unutan siz degerli meslektasima unutma duygusunun ne oldugunu hatirlatirim. Biz de bu yollardan gectik sinavda en buyuk titizlikle isimizi yaptik salon baskani arkadas her zaman keske zizzinle birlikte gorev alsak bile dedi. Kusura bakmayin size katilmiyorum. Bilip bilmeden sacma sapan yorumlar lutfen uazmayin. Ayrica unutkanligimin sebebi de ilac kullanmamdandir.

Evet yanlış anlıyorsun. Yorumumun neresi saçma sapan geldi sana açıklar mısın? Sana doğrudan yönelttiğim bir eleştiri yok arkadaşım. Görevini hakkıyla yapan hiç kimse yazdıklarımdan alınmaz. Aşağıdaki mesajda olduğu gibi hem hata yapıp hem de suçu başkasına atanlaradır yazdıklarım.

bende doldurmadım en yakınımda benim gibi 4 arkadaş daha var böyle saçmalık olmaz bizi bir buçuk saat önceden topluyolar sözüm ona toplantı yapıyolar hep bildiğimiz konuları bas bas tekrar anlatıyolar bunu da söyleselerdi toplantıda o zaman o kadar kameralar var yaptık görevimizi kayıtlarda herşey var bide sınavdan sonra 15 dk daha bekledik kameraları toplasınlar diye neymiş anket doldurmadık diye para yatmayacakmış saçmalık

Evet yanlış anlıyorsun. Yorumumun neresi saçma sapan geldi sana açıklar mısın? Sana doğrudan yönelttiğim bir eleştiri yok arkadaşım. Görevini hakkıyla yapan hiç kimse yazdıklarımdan alınmaz. Aşağıdaki mesajda olduğu gibi hem hata yapıp hem de suçu başkasına atanlaradır yazdıklarım.

Bende doldurmadım. Eminim ki sınava girenlerin %80 i doldurmamıştır. Adamlar her sınavda bir şey çıkartıyor... Bu kadar rapor önemli ise at bi sms sınavdan sonra rapor doldurun diye zor bir şey mi ya. Resmen tuzak kurulmuş bir sistem..[/quote]
biz sınav sonrası bir olaydan bahsediyoruz kardeş sen sınavda görevini yapmayanlardan bahsediyorsun. Ne alaka bizim konumuzla benim gibi bi sürü arkadaşım çıktı bak sınav sonrası raporu doldurmayan. senede bir defa olan bişey unutmak normal. senin dediğin gibi görevini layığıyla yapmayanların bende karşısındasyım sonuçta çok önemli bir sınav katılıyorum sana. ama senin bahsettiklerinin yeri bu konu başlığı değil bende sana bunu anlatmaya çalıştım nacizane

Arkadaşlar ben dün aradım ösym yi doldurmadığımı söyledim. bana "paranız yatar ama geç yatar" denildi. "kesinlikle yatar mı" dedim "kesinlikle yatar" dedi. rahat olun.
bu kadar tartışacağımıza keşke birisi arasaymış :)

Geç yatacakmış, bilgi edinmeden böyle bir mesaj geldi.

Ekli dosyalar

• osym-gorevlı-ucreti.JPG
    osym-gorevlı-ucreti.JPG
    40.4 KB · Görüntüleme: 227
Geri