gezegen10' Alıntı:aradın mı hocam osym yi ? ben arayıp bilgi almayı düşünüyorum. olmassa da yapcak bişey yok. para devlete kalcak napalım
ppll' Alıntı:Bende doldurmadım. Eminim ki sınava girenlerin %80 i doldurmamıştır. Adamlar her sınavda bir şey çıkartıyor... Bu kadar rapor önemli ise at bi sms sınavdan sonra rapor doldurun diye zor bir şey mi ya. Resmen tuzak kurulmuş bir sistem..
Sana gore biz hataliyiz o zaman. Yanlis mi anliyorum? Arkadasim bahsettigimiz olay sinavda degil sinavdan sonra gerceklesecek bi olay unutmanin ne oldugunu unutan siz degerli meslektasima unutma duygusunun ne oldugunu hatirlatirim. Biz de bu yollardan gectik sinavda en buyuk titizlikle isimizi yaptik salon baskani arkadas her zaman keske zizzinle birlikte gorev alsak bile dedi. Kusura bakmayin size katilmiyorum. Bilip bilmeden sacma sapan yorumlar lutfen uazmayin. Ayrica unutkanligimin sebebi de ilac kullanmamdandir.altintepebilisim' Alıntı:Büyük bir çoğunluk göreviyle alakalı yazıyı okumadan gidiyor. Ne yapacağını orda sağa sola bakarak anlamaya çalışıyor. Adamlar çare olsun diye görevi onaylarken adım adım pencere pencere uyarılar yayınlamaya başladılar ama büyük çoğunluk okumadan ileri ileri yapıp geçiyor. Sonra da bilmiyordum diyor. OSYM iyi yapıyor bence parayı yatırmazsa belki insanlar görevini okuyup anlayıp gider. Bir sınavda barkodları saçma sapan biryere yapıştıran birini gördüğümde çıldırmıştım adamlar resimli açıklama koymuşlar bir bak arkadaş ya hu
Kendi riskimizden bahsediyoruz sadece ama ya görevimizi adam gibi yapmadığımız için bir öğrencinin sınavı boşa giderse veya bir adaletsizlik oluşursa bu daha büyük bir sıkıntı değil midir?
gezegen10' Alıntı:Sana gore biz hataliyiz o zaman. Yanlis mi anliyorum? Arkadasim bahsettigimiz olay sinavda degil sinavdan sonra gerceklesecek bi olay unutmanin ne oldugunu unutan siz degerli meslektasima unutma duygusunun ne oldugunu hatirlatirim. Biz de bu yollardan gectik sinavda en buyuk titizlikle isimizi yaptik salon baskani arkadas her zaman keske zizzinle birlikte gorev alsak bile dedi. Kusura bakmayin size katilmiyorum. Bilip bilmeden sacma sapan yorumlar lutfen uazmayin. Ayrica unutkanligimin sebebi de ilac kullanmamdandir.altintepebilisim' Alıntı:Büyük bir çoğunluk göreviyle alakalı yazıyı okumadan gidiyor. Ne yapacağını orda sağa sola bakarak anlamaya çalışıyor. Adamlar çare olsun diye görevi onaylarken adım adım pencere pencere uyarılar yayınlamaya başladılar ama büyük çoğunluk okumadan ileri ileri yapıp geçiyor. Sonra da bilmiyordum diyor. OSYM iyi yapıyor bence parayı yatırmazsa belki insanlar görevini okuyup anlayıp gider. Bir sınavda barkodları saçma sapan biryere yapıştıran birini gördüğümde çıldırmıştım adamlar resimli açıklama koymuşlar bir bak arkadaş ya hu
Kendi riskimizden bahsediyoruz sadece ama ya görevimizi adam gibi yapmadığımız için bir öğrencinin sınavı boşa giderse veya bir adaletsizlik oluşursa bu daha büyük bir sıkıntı değil midir?