Kpss ile kadroya gecenler de İl Dışı Atama ?

Kodla Büyü

misso021

Site Gezgini
Arkadaşlar malum 3. yılımız doluyor ve hala zorunlu hizmet yükümlüsüyüz bu da il dışı atamalarda bizi mağdur edecek gibi dava acan arkadaşlar ne durumda sanırım dava olumlu sonuçlandıysa zorunlu hizmet bölgesi olmayan okullara da tercih yapabilecekler dava acmayanlar ne yapmayı düşünüyor acaba ?

hocam ben de bu durumdan müzdaribim ben 1 sene stajerliğim kalktı 1 sene asker öğrt. (kendi okulumda) 1 sene de normal (bu sene) çalıştım. bulunduğum yerin zorunlusu 3 yıl. eğer asker öğretmenlik olmasaydı yarından sonra zorunlu hizmet yükümlülüğüm kalkacaktı ama asker öğrt. 11 aydan sayıldığı için temmuz 15 de kalkacak gibi görünüyor eğer temmuz 15 sonrasına kalırsa ilişik kesme bir problem olacağını sanmıyorum ama öncesinde olursa herhalde gittiğim yerden dava açmayı planlıyorum. bir de geçen sene tayin hakkı verdiklerinde ve gidenler zorunlu hizmet bölgesine değil her yeri tercih edebildiler ve gidebildiler.

sendikaları harekete geçirmek lazım, mail atıyorum tweet atıyorum ama sonuç değişmiyor. umarım mağduriyetimiz en kısa sürede giderilir.

müsteşar Yusuf Tekin'e twit attım, umarım dikkate alır. sendikalara da mail atacağım. bu şekilde mağdur olan veya bize yardım etmek isteyen arkadaşlar, yapılması gerekenin sözleşmelilerin çalıştığını zorunlu görevden saymak değil, bu kişilerin zorunlu görev affından yararlananlar olması gerektiğini anlatmalıyız.

ferdison' Alıntı:
hocam ben de bu durumdan müzdaribim ben 1 sene stajerliğim kalktı 1 sene asker öğrt. (kendi okulumda) 1 sene de normal (bu sene) çalıştım. bulunduğum yerin zorunlusu 3 yıl. eğer asker öğretmenlik olmasaydı yarından sonra zorunlu hizmet yükümlülüğüm kalkacaktı ama asker öğrt. 11 aydan sayıldığı için temmuz 15 de kalkacak gibi görünüyor eğer temmuz 15 sonrasına kalırsa ilişik kesme bir problem olacağını sanmıyorum ama öncesinde olursa herhalde gittiğim yerden dava açmayı planlıyorum. bir de geçen sene tayin hakkı verdiklerinde ve gidenler zorunlu hizmet bölgesine değil her yeri tercih edebildiler ve gidebildiler.

hocam bende aynı durumdaydım bugün aradım özlüğü dedim 3 yılım doldu zorunlu hizmetimi kaldırın, 5 dk sonra arayın dediler aradım tmm dediler bir ay kalmış ama ben kaldırdım dedi. şuan mebbiste tamamlandı yazıyor 15 haziran 2010 göreve başlamıştım

solitary' Alıntı:
ferdison' Alıntı:

hocam bende aynı durumdaydım bugün aradım özlüğü dedim 3 yılım doldu zorunlu hizmetimi kaldırın, 5 dk sonra arayın dediler aradım tmm dediler bir ay kalmış ama ben kaldırdım dedi. şuan mebbiste tamamlandı yazıyor 15 haziran 2010 göreve başlamıştım

Hocam boyle bisey mUmkun mu 3 yil doldu diye zorunlu hizmet kalkar mi calistiginiz bolge nedir? Ve 2010 da sozlesmeden kadroya kpss ile mi geçiniz

Geri