vehbi86' Alıntı:
Arkadaşlar ebs nin yaptığı karavat eylemi devam ediyormu. müfettiş geldi bugün neden takmadım falan dedi.bende kendimi rahat hissetmiyorum dedim.Grevmi yapıyon dedi.Bende grevin bitip bitmediğinden haberim yok ,cevap vermedim.Yarın tak dedi. cevap vermedim. Ebsnin sitesinde en son ekim yazısı var yakın tarihte birşey göremedim.Ben o kravatı takcak yeri biliyom ama neyse.Grev devam ediyorsa takmam.Etmiyorsa bana nasıl yaptırım uygulayabilir? yardımcı olursanız sevinirim. :verymad:
Valla hocam belki sözlerimi yanlış anlayabilirsiniz (anlamamanızı umarım) ama, müfettişe cevap vermeyip susmanız da bir cevaptır sonuç olarak. Ve siz müfettiş tarafından söylenen cümleleri yutmuş oluyorsunuz tabiri caizse. Bir yandan grev yapmaya, boykot etmeye çalışıyorsunuz, bir yandan yanınızda sizi destekleyen var mı farkında değilsiniz(eylemin son durumu nedir bilmiyorsunuz yani), bir yandan da kravatı takcak yeri biliyorum diyorsunuz. Biraz komik geldi bana. Grevi yaparken ayrıca uygulanacak yaptırımı düşünüyorsanız bence içten içe huzursuz olursunuz. Ne olacak, acaba soruşturma yiyecek miyim? vs...
Amacım kravatı takmamanızı eleştirmek değil, tercihtir sonuç olarak. Ama ben öğrenci karşısında öğretmen olduğumu hissetmek adına kravatımı takıp, ceketimi giyip, şık giyinmeye çalışarak, traşımı günaşırı olup öğrencilerimin karşısında sakız çiğnemeden durmayı daha anlamlı buluyorum.