fenerbah_che
Aktif Üye
whitetiger0006' Alıntı:Dert çeke çeke geldim bugüne, BİN LANET olsun Bilgisayar öğretmeni olduğum güne![]()
![]()
![]()
:alkis: :alkis: :++: doğrusu bu..netame' Alıntı:Tornavidayı bırakıp, yazıcıyı servise gönderin hocam en iyisi
alperre' Alıntı:Ya kravatı çıkaralım ya da tornavidayı bırakalım...
her zaman yazıcılarla araya bi seviye koyarımfercanx' Alıntı:alperre' Alıntı:Ya kravatı çıkaralım ya da tornavidayı bırakalım...
Hocam seni ajanstan mı getirdi bu bbnetciler...Çok yabancı duruyosun yazıcıya :shock:
sitelerdeyim' Alıntı:Gerçekten yakamızdaki kravat ile elimizdeki tornavida bir çelişki. İdarecilerimiz, yöneticilerimiz bunu görsün.
Görmüyorlar mı? Evet bizim vazifemiz olmadığı açık. Ama bizden bekleniyor. Neden bekliyorsun idarecim? Neden görevimi tanımlamıyorsun yöneticim?
İnsanın içinden gelmeli bu iş. Okulun işi aksamasın, okulum masraf yapmasın diye.
İçimizden geliyor yapıyoruz; helal olsun. Ancak bir de kıymet bilinse...
Kıymet bilindikten sonra da, ne de olsa yapıyor diye İSTİSMAR EDİLMESE. Ben iyilik yapıyorum, beklenti oluşuyor, görevim haline geliyor.
Beklenti oluyor, benim görevim değil, iyilik olsun diye yaptım, ama beklentinin karşılanmasını istiyor bazı BAZI idareciler. Karşılamayınca ÇATIŞMA.
BT öğretmenlerinin idarelerle çok sorun yaşamasının temelinde bu yatıyor.
böte_2008' Alıntı:Hocam ben kirlenmesin diye çıkarıyorum kravatımı...![]()
sumeyra21' Alıntı:bu halimize gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, keşke bir kaç net az yapsaydım da matematik öğretmenliği okusaydım