Kredi kartı borçlarımı ödeyemiyorum

Kodla Büyü

permanganat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar benim kredi Kartı borçlarımı ödeyemiyorum bu kredi kartını kendisi ödeyip komisyon alan yerler guvenılır olur mu bu yola başvursam sıkıntı olurum bendim gıbı aynı durumda kımse varma sanırım 3 ay ödemezsem banka taksit yapıyormuş illa 3 ay ödemememi gerekiyor Banka'nın taksit yapması için 36 aya bölürmü taksiti bilenler lütfen yardım etsin

kartın olduğu bankaya gidin, borcunuz miktarında kredi açıp kartın borcunu kapatırlar. İhtiyaç kredisi faizleri doğrultusunda istediğiniz vadede ödersiniz. Genelde 2-3 yıla kadar çıkabilir taksitler. Ancak 1 lira olan borcu üç senede daha fazla ödersiniz faizinden dolayı. Onun da ne kadar olacağının hesabını en başta söylüyorlar zaten.

omd arkadaşın dediği gibi en mantıklısı hocam
zor bir durum ama eğer kimseyle yüzgöz olmak istemiyorsan müşterisi olduğunuz bankaya gidip durumu anlatıp yeterince kredi ve ödeyebileceğiniz kadar bir taksitle kredi verirler
kredi kartının yüksek meblağlarını en azından 36 ay takside bölmüş olursunuz elbette faiz eklenerek:(

Re: Ynt: Kredi kartı borçlarımı ödeyemiyorum

36 ay en ideal olan tablodur.Daha uzun vadelerin ise, toplam ödemeleri biraz daha fazla arttığını müşahade ettim.
Şahsi tetkikimdir.

Arkadaşların dediği gibi yapman en mantıklısı yalnız dikkat etmen gereken noktalar var. Kredi kartını taksitlendirmek için banka, kredi çekiyormuşsun gibi sana kredi kullandırıyor. Normal kredi gibi düşünme sakın, 1-2 ay geç ödeyeyim, kredi vadesi uzasın önemli değil diye düşünme. En fazla 3 ay ödememezlik yapabiliyorsun ( her taksit birbirine ekleniyor ). 3 ay sonrasında taksit toplamını ödemezsen, borcun tamamını ödemek zorunda kalabilirsin. Bankalar bu konuda normal kredilere göre daha hassaslar.
Allah yardımcınız olsun hocam...

bbayer' Alıntı:
Arkadaşların dediği gibi yapman en mantıklısı yalnız dikkat etmen gereken noktalar var. Kredi kartını taksitlendirmek için banka, kredi çekiyormuşsun gibi sana kredi kullandırıyor. Normal kredi gibi düşünme sakın, 1-2 ay geç ödeyeyim, kredi vadesi uzasın önemli değil diye düşünme. En fazla 3 ay ödememezlik yapabiliyorsun ( her taksit birbirine ekleniyor ). 3 ay sonrasında taksit toplamını ödemezsen, borcun tamamını ödemek zorunda kalabilirsin. Bankalar bu konuda normal kredilere göre daha hassaslar.
Allah yardımcınız olsun hocam...

yanlış hatırlamıyorsam bunu yapmak için kredi borcumu ödüyemiyorum dedıgınız ıcın puanınızıda bır mıktar dusuruyordu

gidip ihtiyaç kredisi çek ne kadar borcun varsa hocam.
onu da ödeyebileceğin şekilde taksitlendir .
eğer esnaf kredisi felan çekebilirsen bi esnaf tanıdığının üzerinden vs. daha az ödersin faizini.
Allah yardımcın osun kolay değil...

Hocam. 3 sene önce eşim kendi kredi kartını patlatmıştı. borcu ödeyelim diye kredi çekmeyi düşündü. ben boşuna faiz vermek istemedim. Kredi kartını çakmakla yaktım. şimdi borcumuz bitti. Sana da tavsiye ederim. öyle krediyle kredi ödersen daha da batarsın. yak gitsin kartını.

Geri