kredi kartım koplayanmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

agazi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 3 hafta önce eşimin kredi kartı kopyalanmış ve 4300 tl çeşitli internet sitelerinde alışveriş yapılmış.herhangi bir bildirim gelmediği için bizim dün haberimiz oldu.
3300 tl türkhava yolları bilet alınmış,
200tl dijiturk ödenmiş,
uber 200tl kullanılmış,
hepsiburada-gittigidiyor-sahibinden alışverişler yapılmış.
bankaya ve bilişim suçlarına gerekli başvuruları yaptık. başka yapabileceğim birşey varmı?
paramızı geri alabilirmiyiz?

aynısı geçen ay benim başıma geldi, bankaya dilekçe verdim, savcılığa suç duyurusunda buldundum, ödemenin yapıldığı firmalara mail attım ve paramı geri aldım
firmalara mail atarken savcılık dilekçemin fotokopisinide ekledim, daha etkili oluyor bence

İnceleme aşamasından sonra muhtemelen alırsınız hocam. Ancak bankadan bankaya değişen bir süre alır geri ödenmesi. Bu aralar kart kopyalanması olayları çok sık karşımıza çıkıyor. Nerelerde kullanıyordu kartı?

teşekkurler arkadaşlar. en son ikea nın sitesinden alışveriş yapmış eşim, sanırım ikea'nın taklit sitesine girmiş.

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Benzer bir durumu eşimde yaşamıştı kurumsal şirketler iadeyi yaptı fakat belirsiz birkaç harcamanın dönüşü olmamıştı sizin açınızdan olumlu bir sonuç çıkar inş. Ikea'nın taklit bir sitesi olduğunu bilmiyordum şaşırdım :o Sanırım sanal kart kullanma konusunda daha hassas olmamız lazım..

Geçmiş olsun paranızı geri alırsınız diye düşünüyorum çünkü 3d securty ile alışverişi tamamlayabiliyoruz normalde, nasıl 3d olmadan ücreti tahsil etmişler ki?Gene de en garanti sanal kart kullanmak...

Geri