Kredi yapılandırma

Kodla Büyü

japcann

Aktif Üye
düşen kredi faizleri ile ilgili dünkü haberlerde kredi yapılandırmasından bahsedilmiş, yüksek faizle kredi çekenler bankalara gidip düşen kredi faizlerinden yararlandırılıp kredi yapılandırılmasından faydalandırılıyormuş. Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan ya da bu habelerleri izleyen var mı?

Ben daha önce iki kere yapılandırma yaptım, faizden 27 milyar civarı düştü. Sorunz varsa yardımcı olabilirim belki.

bu yüzde iki (%2) dediğiniz ceza , ev için çekilen kredi tutar mı yoksa eve koyulan ipotek tutarı üzerinden mi hesaplanır?
örneğin ev 150 000 TL
cezası 150 000*2/100 = 3000 TL mi yoksa
evin tapusuna biçilen ipotek değeri 200 000*2/100 =4000 TL midir?
ayrıca bu ceza haricinde başka masraflar var mıdır?

ben bir kere yapılandırdım bu ara faziler düşük bir daha yapılandırmayı düşünüyorum..banka faizleri hakkında bilgisi olan varmı bu arada..

denizlerb' Alıntı:
%2 ceza ödeyerek yapılandırabilirsiniz
Hocam biz de yapılandırma yaptık. Ev kredisini 0,85 den çekmiştik. Yapılandırma oranları 0,79'a düşünce bankaya gittik. Toplamda 2500 TL civarı karımız oldu. %2 ceza falan ödemedik. O ceza krediyi erken kapatana ve banka değiştirene var diye biliyorum.

%2 muhabbeti her bankada yok mesela akbank var diyor, ziraat yok diyor.
kredi oranları şuan 90-120 ay için 100 bin üzeri rakamlarda 0,68 e düşmüş durumda bilginize.

http' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:
%2 ceza ödeyerek yapılandırabilirsiniz
Hocam biz de yapılandırma yaptık. Ev kredisini 0,85 den çekmiştik. Yapılandırma oranları 0,79'a düşünce bankaya gittik. Toplamda 2500 TL civarı karımız oldu. %2 ceza falan ödemedik. O ceza krediyi erken kapatana ve banka değiştirene var diye biliyorum.
yapılandırana da var hocam. ama bi arkadaş her bankada yok demiş. benim tanıdığım 2 kişi ceza ödeyerek yapılandırdı.

Biz Ziraat'te aralık ayında cezasız yapılandırdık. Demek ki Ziraat Bankası'nda yok.

arkadaslar halk bankasından masrafsız ihtiyaç kredisi almıstım dün annem aradı faziler azalmıs yapılandırmaya gidince baya bi karın oluyormus haberlerde duydum dedi oyuzden size danısmak istedim. şimdi bu işlemi gerçekleştirmek için bankaya mı gitmem lazım krediyi memleketimde cektim ama vanda calısıyorum bide telefon acsam yapılandırma isinden ne kadar karım olacagını öğrenebilirmiyim

Vakıfbank'tan çekmiştim, yapılandırdım ve %2 ceza ödedim.
toplamda 13 bin karım oldu

yeni çekilen kredi ile yapılandırılan kredi de faiz oranları farklı yapılandırma ile ilgili banka teklifi alan varsa yazabilirmi..

Geri