cakkoyun
Aktif Üye
halaçoğlu' Alıntı:hocam yukarıdaki yatay menüden ziyaretçi defterine tıklayınca anasayfa açılıyor. iletişim linki hata veriyor
bir de haberler kısmını paylaşabilir misiniz?
sony marka compact bir makineyle çektiğim 50-60 kadar resmi ptgui programıyla (küresel olarak) birleştirdim. panoramastudio2 programıyla swf html ve xml dosyası oluşturuyor. gerekli ayarlamaları yapınca oluyor. programların kullanımı çok basit önemli olan fotoğrafları düzgün çekmek ve tripod lazım.edacomü' Alıntı:sanal tur kısmını nasıl yaptınız?
cefecan' Alıntı:personel kısmındaki açıklam kodlarını paylaşırmısınız.
<script src="js/jquery.hovertip.js"></script>
<script text/language="javascript">
$(document).ready(function(){
$('.SizinClassınız').hovertip();
});
</script>
invem' Alıntı:hocam çok sade ve hoş ama bazı menüler öğrenci için öğretmen için duyuruların altında kalıyor bilginize
ehehe ehehe ehehheehh e insan id ve class isimlendirirken saçmalayabiliyor bazen. hemen dalganı geçfirstprivate' Alıntı:eline sağlık çağlarım kapsül müthiş kapsül
ehehe evet müdür kendisi yazmış ben de farketmemişimAhmetERDEN' Alıntı:Hocam gerçekten güzel bir site olmuş. En azından özgün bir site olmuş. Ufak tefek iyileştirmelerle çok daha güzel yaparsınız. Bir kaç yerde yazım hatası dikkatimi çekti hocam. Örneğin müdürün açıklamalar kısmında "atandom" yazıyor. :+1:
hocam benim tarayıcım internet explorer 9cakkoyun' Alıntı:invem' Alıntı:hocam çok sade ve hoş ama bazı menüler öğrenci için öğretmen için duyuruların altında kalıyor bilginize
hocam menülerin z-index'ini 100 olarak ayarladım. mozilla chrome ve explorer'ın son sürümleriyle denedim problem göremedim, sizin tarayıcınız hangisi? ona da bi bakayım.
invem' Alıntı:hocam benim tarayıcım internet explorer 9cakkoyun' Alıntı:invem' Alıntı:hocam çok sade ve hoş ama bazı menüler öğrenci için öğretmen için duyuruların altında kalıyor bilginize
hocam menülerin z-index'ini 100 olarak ayarladım. mozilla chrome ve explorer'ın son sürümleriyle denedim problem göremedim, sizin tarayıcınız hangisi? ona da bi bakayım.