KU-AN'I KERİM VE EZAN OKUMA YARIŞMASI PUANTÖR PROGRAMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan devmat71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

devmat71

Site Gezgini
Okulda kuranı kerim ve ezan yarışması düzenlenecek bunun için exel yada başka bir programda 5 jüriden alınan puanların aritmetik ortalamasını alıp bu puanları büyükten küçüğe isimle beraber birinci ikinci ..şeklinde sıralama yapmam gerekiyor .
exel ile pek aram yok bişiler yapmaya çalıştım ama olmadı geliştirip işlerlik kazandırılıp renk görsel okul amblemi v.s eklenecek yardımcı olursanız bu güzel yarışma için rabbim sevabınızı kabul eder inşallah

SAYIN HOCALARIM İSTEDİĞİM TEK ŞEY EN YÜKSEK PUANI HANGİ YARIŞMACI ALDIYSA KÜÇÜKTEN BÜYÜĞE DOĞRU SIRALANMIŞ HALDE İSMİ VE PUANI TABLODAN AYRI BİR YERDE YAZSIN LÜTFEN İSTEĞİMİ HOŞGÖRÜN ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIMCI OLUN

Ekli dosyalar

BUGÜN SABAHTAN BERİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HERKESE YARDIMCI OLDUĞUNUZU GÖRDÜM BİR FORMÜLÜ YAZIP ATMAK ZOR OLMASA GEREK LÜTFEN DİKKATE ALIN

bence en kullanışlı yöntem filtreleme 2. sayfaya alarak isim ve puanı sıralayabilirsiniz. dediğinize biraz uğraştım ama olmadı.

Ekli dosyalar

ANATHEMA HOCAMA VE BİLİŞİMKML HOCAMA ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ VARSINIZ ALLAH RAZI OLSUN

Geri